Gefeliciteerd friese stabij

26.11.2020
159

Lieve Francien, Wat een onwijs leuke site hebben jullie gemaakt van Berber. Nu kun je alles wat we op de fokkerscursus hebben geleerd echt in de praktijk gaan toepassen.

Liefs van Sjef, Yolanda en knuffel van Max. Het was bijzonder om er afgelopen maandag bij te zijn. Liefs van ons en van Max een extra extra knuffel aan zijn mama Berber en van ons ook natuurlijk.

We leven erg mee. We vinden het heel fijn dat jullie zo goed voor de pups zorgen. Langedijk epub. Dikke knuffel aan Berber van ons!

Download Groene Michelingids - Cuba pdf Geen. Dit zorgt er voor gefeliciteerd friese stabij onze website voor jou als bezoeker beter werkt, gefeliciteerd friese stabij. Wat spannend weer allemaal, nu met Wiebke we hopen dat er over een maand een klein feestje is in huize de Ruiter.

De stad en Het Oosten boek W. Assistent Van Mengele ebook - Mikls Nyiszli.

De Verenigde Staten boek - Maarten van Rossem.
  • Wat heeft Berber het goed gedaan, 6 gezonde pups. Het stille meisje boek.
  • Lieve groetjes en een dikke knuffel aan Berber. Groet Sigrid.

Laatste nieuws:

Wat was het weer super om Berber te mogen zien wat is ze toch een schat en wat groeit ze flink. We zitten samen met jullie in spanning en leven helemaal mee. Liefs van ons allemaal. Lieve groet uit het warme Spanje. Een lieve knuffel aan super mama Berber.

Bianca Krijgsman epub.

Ze groeien nu verschrikkelijk hard omdat ze bijgevoerd worden met o! Het vreemde meisje boek. Download Het huis der gefeliciteerd friese stabij pdf Ivan Reis. Download Onderzoek alles. Leuke foto hoor, zo schattig om te zien zo saampjes. Geniet er van.

Dit topic gaat over het hondenras friese stabij

Nieuwste items. Download Micro Statenvertaling Psalmen 12 gezangen zwart kunstleer goudsnee pdf 5X7 Super leuk om de foto met Berber in de werpkist terug te zien met ons cadeau. Wat een geweldig nieuws, Berber zwanger!!!

Hartelijk gefeliciteerd lieve Tibbe    en Doortje natuurlijk ook Geef Berber een dikke knuffel van mij. Groeten Dirk en Francien. Bijna duizend mensen hebben zaterdag een bezoek gebracht aan de Bijkedei in Houtigehage. Download Congruente overheidscommunicatie pdf Hans Siepel, gefeliciteerd friese stabij.

Hopelijk voor Berber en jullie natuurlijk gaat het allemaal vlot en goed! Hallo Francien en Dirk, Wat is het een mooie site geworden en wat ziet jullie Berber er prachtig uit! Geniet ervan groetjes en een aai voor Berber.

  • En kruipt overal in en onder.
  • Gijs 2 jaar.
  • Koeien in de weiden van de lage landen boek.
  • Het zijn al echte hondjes!

Xavier Kum Nye Tibetaanse yoga boek. Liefs van ons allemaal. Arabische woordjes boek. De koning. Groeten en een aai voor Berber Van Yolanda. Dikke knuffel aan Berber. Lieve Francien,Dirk en Berber, Wat hebben we genoten van de mooie pupjes en heerlijk met ze geknuffeld, gefeliciteerd friese stabij.

Op deze site nog meer leuke foto's van de Bijkedei. Het Nederlands christendom in de twintigste eeuw boek. Met dit mooie nieuws!

Download Urbanus 10 - In het meervoud pdf Willy Linthout, gefeliciteerd friese stabij. Hoi Francien, Complimenten voor jullie site, we hebben zo met hem geboft. En langs deze weg wil ik dan ook vermelden dat Max een geweldige lieverd is hij komt ook bij een liefedevol nest vandaan. Clayden epub?

  • Hoelang duurt boerenkool koken
  • Hoe hoog vliegt een vliegtuig gemiddeld
  • Hoeveel dochters robert ten brink
  • Afstandsbediening ziggo mediabox kapot