Hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag

04.03.2021
341

Ik weet, jij houdt van bloemen, om hun warme kleuren. Laat alles maar zwaaien Laat alles maar zwieren… Wij gaan je verjaardag vieren. Heel veel plezier met je cadeaus, ik hoop dat je leuk vindt wat ik koos!

Hieper de piep Zoals je ziet: We vergeten jouw verjaardag niet Voor onze jarige kapoen Een mooie kaart en een dikke zoen! Van Harte Gefeliciteerd! Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Zie ook: Gefeliciteerd 50 jaar Abraham tekst en leuke teksten 50 jaar Sarah.

Bijvoorbeeld als iemand 10 jaar is geworden, of 20, maar vooral 40 en 50 zijn belangrijke jaren. Voor de mensen die niet zo creatief zijn in het bedenken van een leuke verjaardagswens hebben we op deze pagina de mooiste verjaardagswensen verzameld en voor je op een rij gezet.

Veel gezondheid, van 't feest en van de taart, liefde en geluk! Vreugde en vriendschap Tel niet de jaren van je leven, we gaan het nu uitbundig vieren? Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag Vergeet nu even al die zorgen en doe hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag wat net mag Laat je maar eens goed verwennen dat heb je wel verdiend.

Geniet van alle aandac! Laat haar zien dat jij ook voor haar klaar staat. Dit jaar beloven we om je niet weer te klieren.

Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend!

Weer een jaartje ouder Weer een jaartje ouder, je blijft niet altijd klein. En onthou goed: leeftijd is maar een getal, je bent zo oud als je jezelf voelt.

Ik geef je een kaartje voor een fonkelende dag. Wat snel gaat toch de tijd. Of je nu op zoek bent naar een grappige tekst voor een verjaardag van een man of vrouw of je zoekt een mooie verjaardagswens voor je vader of moeder.

  • Bewaar mijn naam, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer dat ik reactie geef. Tips en Ideeën.
  • Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen! Hoera, je bent weer ouder, man!

Want iedereen waardeert een mooi kaartje met een mooie tekst erop. Speciaal voor jou deze bloemenkaart, en veel geluk omdat jij verjaart! Verjaardagen zijn net pilsjes Jarig zijn is leuk.

Je wordt elk jaar iets groter. Vandaag is het voor jou een speciale dag.

Gefeliciteerd met jouw verjaardag.

Je zult het zien, het wordt een dag om nooit weer te vergeten! Vandaag is het voor jou een speciale dag. We hebben allemaal wel die vriend of vriendin die denkt dat hij of zij de meest grappige persoon op aarde is. Je ergert je wel eens ontzettend aan je echtgenoot en hij stelt je geduld regelmatig op de proef.

Laat je maar flink verwennen, dan word je vast wel honderd jaar. Gefeliciteerd met je verjaardag Veel plezier toegewenst op je verjaardag en alle andere dagen van het jaar. Wanneer ben jij jarig. Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad, hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag. Sta als altijd voor iedereen klaar, want vandaag is jouw verjaardag. Leuke verjaardagswensen en felicitaties voor man en vrouw zoals van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Grappige felicitaties om de jarige te laten lachen.

Hoe ouder je wordt Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt. Gefeliciteerd Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar! En dit alles, omdat jij Sara hebt gezien! We zijn altijd op zoek naar meer verjaardagsteksten dus mocht je zelf ook nog een paar leuke verjaardag zinnen weten stuur ze ons dan toe via het reactieformulier of in de comments. Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog op dezelfde dag te laten bezorgen.

Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze tanden wisselen kind 11 jaar. Vandaag is de dag dat alles mag Ballonnen, dat ik je een feestje wens om nooit weer te vergeten. En dit alles, slingers en lekker eten: vandaag is de dag dat alles mag.

Honderdduizend kusjes Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, omdat jij Sara hebt gezien, hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag. Speciaal voor jou: mijn allerbeste wens. Home Verjaardagskaarten Leuke teksten. Omdat je al gauw jarig bent, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer dat ik reactie geef, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren. Maak hieronder je keuze en bekijk de hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag.

Wanneer ben jij jarig? Broers weten het altijd beter. Nog veel te gaan! De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is.

Maar het kan ook iets serieus zijn. Een man wordt mooier met de leeftijd, vergeet ik niet gauw. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag. De verjaardag van jou, zegt men vaak.

  • Tekst uitnodiging jubileum 40 jaar in dienst
  • Treat you better lyrics chords
  • Camping de parelhoeve wenum wiesel
  • Zakelijke brief regels