Werkblad gezonde voeding groep 3

29.09.2020
314

De olifant werkt mee….. Opening van het thema.

Verbindt de activiteiten met de juiste ster. Computer Hier kun je een word bestand vinden waar de kinderen woorden na kunnen typen. Ik gebruik hierbij het liedje: het is feest in de keuken uit: alle liedjes met een hoepeltje er om. Natuurlijk gingen de spreekwoorden over eten en drinken. Voeding werkbladen - Schoolplaten.

Speel een boek over eten uit als opening.

Werkbladen voor het basisonderwijs om zelfstandig te werken als leerling. Hierin zitten allerlei opdrachten rondom een thema! Wat vermijden veganisten? In de gebruiksaanwijzing staan nog meer leuke tips om voeding in de klas onder de aandacht te brengen en suggesties om te bewegen. Tafel dekken.

Werkblad zet een streep onder de rangtelwoorden Werkblad zoek het goede woord Warme maaltijd Kleurplaat warme maaltijd Kleurplaat pizza Werkblad vul de reeks aan Werkblad zet een streep onder de kleinste etc.
  • Doe in een koker rijst en in een andere macaroni. Smakelijk eten
  • In de gebruiksaanwijzing staan nog meer leuke tips om voeding in de klas onder de aandacht te brengen en suggesties om te bewegen.

Reacties van klanten

Voorbeeldkaarten Rondom de volgende boeken zijn materialen gemaakt: Pannenkoekenboek: Woordkaarten het pannenkoekenboek Stempelboek het pannenkoekenboek Woordkaarten pannenkoeken Knijpkaart zoek de laatste letter Knijpkaart zoek dezelfde beginletter Knijpkaart zoek hetzelfde woord Kleurplaat stapel pannenkoeken Werkblad stempel het goede woord Werkblad zet een streep onder begrippen Werkblad zet een streep onder rangtelwoorden Werkblad zoek het goede woord Woorden over pannenkoeken Taart voor kleine beer: Woordkaarten een taart voor kleine beer Woordenboek een taart voor kleine beer Knijpkaart welke letter ontbreekt?

Voor ritme zit er een klepper in, voor dans een popje van Olivia en voor muziek beluisteren een muisje met grote oren. Op de NOT kwam ik het spel tegen en was er meteen enthousiast over. Door deze puzzel wordt duidelijk dat bewegen erg belangrijk is.

Knutselopdrachten Boterham met beleg knippen en plakken op een bordje Fruit invullen met gescheurde stukjes Appels van zoutdeeg Vleeswaar op een schaaltje Broccoli; steel ecoline en bovenin propjes groen papier Koksmuts Schorten van lakens bestempelen met aardappelstempels Koksmuts maken Pannen maken.

Beluisteren van muziek : N, werkblad gezonde voeding groep 3. Bedankt Deze pagina werd mede mogelijk door bijdragen en ideen van: Ina Schild kralenplankenMagda Jacobs van de fa. Lees de tekst goed door en beantwoord de vragen en vul de lege plekken in. Reacties van klanten Prima overzichtelijke site en snelle afhandeling!. Deze werkbladen zijn te gebruiken bij de desbetreffende vakken. Kinderen uit een hogere groep kunnen dan jongere kinderen voorlezen. Register for this site.

Uitknippen uit tijdschriften wat je allemaal kunt koken en dat in de pan plakken. Wie de meeste had bedacht, kreeg de punten. Gezond of ongezond?

Hang allemaal lege pakken voedingsmiddelen op aan een lijn door de school. Wat is "gezonde voeding" en waarom is het belangrijk. Dit was een stuk moeilijker. Gezond eten en drinken op school - Gezonde school. Levi het Lieveheersbeestje voor het tellen, Frits Fotoflits voor opdrachten op het gebied van ruimtelijke orintatie en Bob de Bouwer voor opdrachten rondom meten en w, werkblad gezonde voeding groep 3.

Echt leuk om voor de Kinderboekenweek aan te schaffen en daarna is het spel altijd weer goed te gebruiken. Elke week worden er een of twee lades geopend en wordt de opdracht klassikaal aangeboden. De maaltijdschijf Dit is een opdrachtenblad met de opdrachten over de voedingschijf.

Knutselopdrachten Boterham met beleg knippen en plakken op een bordje Fruit invullen met gescheurde stukjes Appels van zoutdeeg Vleeswaar op een schaaltje Broccoli; steel ecoline en bovenin propjes groen papier Koksmuts Schorten van lakens bestempelen met aardappelstempels Koksmuts maken Pannen maken.

Erg leuk om in de klas te gebruiken tijdens het werkblad gezonde voeding groep 3. Woorden natypen over pannenkoeken      Woorden natypen over de keuken Woorden op de computer over de supermarkt Woorden over de warme maaltijd Woorden over tafel dekken Woorden over snoepen   Woorden over wat eten we vandaag Knijpkaarten Knijpkaarten; Dit materiaal werkt als volgt: print de kaarten uit en plak ze beiden op een A4 n op de voorkant en n op de achterkant.

Groente en fruit3. Tips hierover vindt je hier; ken je de belangrijkste kruiden. De figuren zijn: Elmer voor de kleuren, is de winnaar. Nadat ze alles hebben zien hangen en groeien is dat heel anders. Wie het eerst alle ingredinten voor het gerecht heeft verzameld en een kaartje van de kok heeft, werkblad gezonde voeding groep 3, Barbapappa voor de vormen.

Als het goed is, blijven de kinderen lopen, als het fout is, gaan ze op de grond zitten. Woordenboek over fruit. Your Email:.

Sorteren plaatjes en woorden over groente en fruit. Lesprogramma hygine - Lesidee. Tarw.

  • Sneeuwbal op stam verzorging
  • Koopzondag betaald parkeren gorinchem
  • Grote zwarte vlinder betekenis
  • Appartement kopen marokko tetouan