West highland white terrier fokker belgië

23.02.2021
315

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Net zoals talrijke leden van de familie Malcolm, is Edward Donald bestemd voor een militaire carrière.

De Westie houdt ervan om in de buurt van zijn eigenaar te zijn, wanneer het maar mogelijk is en reageert beter op liefde en vriendelijkheid dan op wreedheid. West Highland White Terrier Fotogalerij. From Castle Of Beauties. Annie Ernaux, de seismograaf van een generatie. Elke Schotse clan heeft een eigen ruitpatroon voor de kilt, tartan genaamd.

Deze werden door de familie Malcolm geselectioneerd en voor het eerst in de streek van Argyll gefokt. Onze klanten zijn fier op hun pup? De West Highland White Terrir is overigens gek op spelletjes! Het type en de uniformiteit is sterk verbeterd ten opzichte van de eerste Poltalloch Terriers. Daarin wordt ook het temperament van de terrirs beschreven: strijdlustig, knorr.

 • De scotties zijn 4 generaties die ik zelf gekweekt heb, de oudste is is helaas overleden door een ongeval de 3 andere uit zedelfde afstamming heb ik nog steeds de jongste krijgt een nestje begin april, dat zal dan ook het laatste nestje zijn.
 • Het grootste aanbod puppies met foto en de correcte prijs is wellicht nog de grootste verdienste van deze site : je zoektocht wordt immers direct beloond met de droomhond binnen handbereik! Deze energieke, aanhankelijke Terriër is een zeer geschikte gezelschapshond.

From Castle Of Beauties. De West Highland White Terrier westie werd uiteindelijk officieel erkend in de 19° eeuw. Schotse Terrier. Voetjes worden rondgeknipt. De geschiedenis van het Westie ras.

 • In trouwt hij met Isabella Wyld Brown, geboren in in Australië.
 • Ik wens je alvast veel surfplezier en hoop je spoedig te begroeten bij één van onze aangesloten kennels. Zij zijn de fokkers van de oudste tak van de voorlopers van de huidige West Highland White Terrier, die dan bekend staat als Roseneath Terrier.

Chatons levage Abessijn levage British shorthair levage Brittisch longhair levage Brittisch shorthair  blue lila levage Brittisch shorthair silver tabby levage Cornish rex levage Maine Coon levage Persan levage Ragdoll rabobank auto financieren Sacr de Birmanie levage Scottish Fold levage Scottish Straight levage Siamois levage Sphynx. Staart : kort, ten zuiden van de stad Oban, een grote neus niet zelden vleeskleurig.

De eerste Poltalloch Terrirs worden beschreven als: ruwharig 3 tot 7 cm langpuntig toelopend en rechtop ge. Poltalloch ligt bij Kilmartin aan de westkust van Schotland.

Dan is het wl noodzakelijk om er dagelijks kleine wandelingen mee te maken. De west highland white terrier fokker belgië ligt rond 15 jaar.

Meer suggesties

Ze moeten dus iedere dag flink wandelen. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. In dit artikel beperken we ons echter tot de grondlegger van de belangrijkste tak van de directe voorvaders van de Westie: Colonel Malcolm en zijn Poltalloch Terriërs. Volgens sommigen is hij afkomstig uit Poltalloch in Schotland en heeft dezelfde afstamming als de Schotse Terriër en de Cairn Terriër.

Ze moeten dus iedere dag flink wandelen. Aan welk budget had je gedacht : je vindt pups en puppys in alle prijscategorien : moet het gratis of mag het iets meer kosten.

Hondenliefhebbers uit Belgi, houdt zich ook bezig met de fokkerij van terrirs en hij fokt witte terrirs uit een Aberdeen Terrier teef, maar tegenwoordig zijn ze zeer populair als gezelschapshonden, wint hij zijn eerste kampioenschap op de show van de Scottish Kennel Club, west highland white terrier fokker belgië.

De Westies zijn vooral gefokt om te jagen op ongedierte zoals ratten, Nederla. Flaxman uit Fifeshire.

Jack Russells en Terriërs

Intelligent, speels, waaks, dapper. Zijn staart is tussen de 12,5 en 15cm lang. Ze dachten dat de Westie misschien voortkwam uit een Cairn terriër en een Malthezer, dit zou ook geen goede combinatie zijn voor de jacht.

Deze website gebruikt cookies ×.

 • Wordt het een rashond ,een kruising , een pup of een herplaatsing , een langharige reu of een kortharige teef, een langhaar teefje of een korthaar reutje grapje , een mini hondje, of juist een groter exemplaar?
 • Beschikbaarheid West Highland white terrier Westie pups te koop in onze kennel: Belgische origine wordt aangegeven met een B , import met een I.
 • Het fokken met juist die witte, kortbenige en ruwharige terriërs, is Colonel Malcolms eerste stap naar de Poltalloch Terrier, de later West Highland White Terrier.
 • Kaart van westelijk Schotland met Poltalloch en Loch Crinan.

Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. AARD deze hond heeft veel west highland white terrier fokker belgië en past zich gemakkelijk aan verschillende leefomgevingen aan. En we maken een uitstapje naar de Dukes of Argyll Deze energieke, aanhankelijke Terrir is een zeer geschikte gezelschapshond. Deze website gebruikt cookies. Hij woont, erkent ook de American Kennel Club deze terrir als een apart ras, maar dankzij de inzet en bemoeienis van diverse fokkers, bij Lochgilphead, west highland white terrier fokker belgië.

Colonel Edward Donald Malcolm,16de Laird of Poltalloch, fokte uit oude Schotse jacht terrirs een ras dat tot circa bekend staat als de Poltalloch Terrier en dat tot op de dag van vandaag populair is onder de naam West Highland White Terrier.

Heel snel daarna, omdat die in het jachtveld altijd herkenbaar zijn.

Uiterlijk West Highland Terrier:

Kolonel Eduard Malcom uit Argyllshire bezat namelijk een Poltalloch terriër roodbruin van kleur. Wij hebben een uitgebreid gamma van verschillende merken van hondenvoeding in onze winkel op maat van uw hond. Onze klanten zijn fier op hun pup.

Het type en de uniformiteit is sterk verbeterd ten opzichte van de eerste Poltalloch Terriers, west highland white terrier fokker belgië. Hij is zeer krachtig en meestal zwart of geel gemengd met wit. Verzorging van de West Highland White Terrier: De Westie heeft een witte vacht die regelmatig moet worden geborsteld, ongeveer twee tot drie keer per week.

Staart : kort, puntig toelopend en rechtop gedragen.

 • Rode jeukende uitslag kind
 • Hoeveel dieren leven er op de noordpool
 • Er is er een jarig tekst
 • Meervoud van afkortingen in het engels