Google play store gestopt samsung j3

11.10.2020
397

Voer indien nodig het patroon, de pincode of het wachtwoord van uw apparaat in om de verwijdering van het account te voltooien. Tik vervolgens op Gegevens wissen. Na het verwijderen van de updates kun je de Google Play Store app weer updaten naar de laatste versie.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Wil je net die gave game installeren, crasht je Google Play Store.

Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet. Zoek in plaats daarvan naar. Ja, behalve terugzetten naar de fabrieksinstelling, dit vond ik een beetje eng, wacht wel tot de kleinkinderen weer langskomen. Voorkom het uren peinzen en zoeken naar een oplossing.

Welke artiest is dit ook alweer. Tik op Accounts. Als u geen toegang heeft tot wifi, zorg dan voor een stabiele mobiele dataverbinding. Dit is hoe je het doet:. Smartphones en tablets: terugblik op en vooruitblik op Deze stappen kunnen opgedroogde verf verwijderen van leer als het volgende aan de hand is: U kunt geen apps of games downloaden of installeren vanuit de Google Play Store.

Ook ik heb de updates van Google Play Store verwijderd, zoals aangegeven, en inderdaad de snelkoppeling werkt weer naar behoren.
  • Hi Oscar, dat klinkt inderdaad niet best.. Opmerking: Als u uw account verwijdert, wordt bepaalde informatie van uw apparaat verwijderd.
  • Dit zijn de stappen die je kunt proberen om het probleem op te lossen: De oplossingen De internetverbinding controleren Nieuwe apps uitschakelen Smartphone opnieuw opstarten Datum en tijd controleren Laatste versie van de Play Store installeren Play Store cache legen Play Store gegevens wissen Gegevens en cache Google Play Services wissen Google Play Store updaten Google account opnieuw installeren Updates verwijderen Terugzetten naar de fabrieksinstellingen Internetverbinding controleren Het is één van de simpelste oplossingen maar wordt vaak vergeten: de internetverbinding controleren.

Google Play Services stopt steeds: datum en tijd controleren

Zo bekijk je je notificatiegeschiedenis op Android. Daar wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Redactie says:. Tags: google app. Heeft u een idee hoe dit probleem op te lossen? Bea says:. Waar ligt het aan en hoe is het probleem ontstaan?

Wist je dat, iedere keer dat je zoekt in de Play Store er tijdelijk data wordt opgeslagen. Iik heb mijn telefoon al een keer opnieuw op getart maar staat er nog steeds. Dit is hoe je het doet: Ga in de Google Play Store naar de instellingen. Als laatste teruggezet naar fabriekinstellingen. Meer hulp bij verbindingsproblemen op Android-apparaten. Review: Motorola Moto G8 Power - heeft een paar troeven in handen, google play store gestopt samsung j3. Windows 10 Oktober Update is nu te downloaden.

Account Options

Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets. Tik op Accounts Account toevoegen Google. Apps installeren van onbekende bronnen op Android zo werkt het.

Je leest hier meer over de Google Play Store opnieuw installeren. Ja Nee. Open de Google Play Store-app. Tik op Opslag of Opslag en cache Cache wissen! Bij mij is het gelukt. Gerelateerde berichten.

Op de hoogte blijven

Toon meer gerelateerd items. App October 19, Het is gelukt en alles functioneert weer!! Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht.

Open de Google Play Store-app. Alle mogelijk oplossingen hebben niet geholpen. Extra opties Gekoppelde producten? Anouk says:. Dank hiervoor. Na het wissen kun je je Google account weer toevoegen. Waar dit door komt verschilt. Zo werkt de Samsung Private Lease 6 oktober Labels: Labels: Smartphones.

App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app

Scroll omlaag en tik op Google Play Store. Qua opslag, hoe vol zit het toestel? Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen.

Review: Oppo Find X2 Pro - de toekomst is hier. Hallo, Wat bij mij werkt is: instellingen -apparaat - geluiden en meldingen - applicatiemeldingen …. Scroll omlaag en tik op Google Play Store. De oplossingen gelden ook voor de Google Play Store op mobiele telefoons.

  • Huur huis overnemen van ouders
  • Zilveren kruis pgb declaratie indienen
  • Evolutie koers euro australische dollar
  • 3d fototaart hema