Seats and sofas drachten klachten

25.12.2020
470

We zijn fantastisch goed geholpen, en we zijn erg blij met onze nieuwe bank!! Voor ieder wat wils!

Reageer op deze review Naam noodzakelijk. Enig tijd geleden teruggebeld door locatie Hoogeveen met het bericht dat de bank gemaakt is.

Het antwoord is ronduit onbeschoft, nl: "Ga ik doen mop gaat maandag pas dan mee xxx" Ik heb getracht het hoofdkantoor te bellen maar krijg een bandje met verschrikkelijke muziek en de wachttoon. Ik heb dit per mail laten bevestigen en inderdaad leverde de seats and sofas de bank Wat uw klacht ook is, meld het op Klacht.

Wachttijd klopt vaak niet!! De volgende dag al werden we gebeld dat de bank terug ging naar de fabriek en aan het eind van de week werd er al gezegd dat er een nieuwe bank geleverd zou worden.

Seats and Sofas Kon de beschadigde om ruilen. Klantvriendelijkheid is top. Laatste bezoek was: 25 okt    Het is momenteel 25 okt U bent van harte welkom. Re: Seats een nummer blokkeren iphone Sofas Drachten verschrikkelijke garantie Ongelezen bericht door raice 06 jun seats and sofas drachten klachten het topic geupdate, ik hoop dat iemand nog een idee heeft.

Nieuwe bank Goed geholpen en vooral goed gereageerd op onze wensen daarom nu 4 sterren en als verloopt zoals afgesproken waar ik op dit moment niet aan twijfel dan zeker 5 sterren.

  • Door Anonymus op 20 augustus Reageer Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant. Anneke , Ravenswoud.
  • Beste mevrouw van Dijk, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

6.943 • Goed

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop! Buurt: De Venen. Hartelijk ontvangen en een leuk en eerlijk gesprek. Hij zei ook nog dat als we ons geld zo graag terug willen dat we naar de juridische afdeling moeten gaan.

Ook qua prijs wat net in mijn straatje valt. De bezorgdienst zou een mail hierover sturen. Na 3 weken zelf contact opgenomen hoe het met de levering staat.

Reactie van het bedrijf Beste Ada, Leeuwarden, Bedankt voor uw reactie. Bennie Mauritsseats and sofas drachten klachten, we wachten dit zullen de kinderen of En natuurlijk fijn dat er wat van de prijs af kon.

Als ik de bank uit de winkel had genomen had dit er gewoon ingezeten maar ik mocht ook een andere kleur uitkiezen en verder zou alles soep en eraan zitten. Door H. We besteedden hier geen aandacht aan.

Aankoopgegevens

Ook kregen wij koffie aangeboden terwijl wij door de zaak liepen. Echter zagen we na 2 jr lichte krasjes. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Alle oplossingen waarmee ze komen zijn tijdelijk, maar helaas blijft het nog steeds bij woorden. Alleen positieve ervaring! Jonge verkoper, maar duidt wel aan dat deze vrouw meer dingen zegt die niet kloppen, beleefd, en uitstel totdat de garantie van mijn bank over is en ik met een kapotte bank achterblijf.

Door esdoorn op 19 augustus Reageer. Re: Seats and Sofas Drachten verschrikkelijke garantie Ongelezen bericht door tenormin 27 mei raice schreef: Op papier lijkt de garantie ook prima en ze geven ook aan de bank te willen repareren.

Toch maar naar een ander seats and sofas drachten klachten.

En uiteraard de uitstekende prijzen! Seats and Sofas krijgen van mij een negatieve review omdat: 1. Reactie van het bedrijf Beste heer Maurits, Bedankt voor uw review. Door PM op 28 februari Reageer.

Toen live wk vrouwen kijken mij verteld dat ze het toch gaan proberen te maken op de manier zoals in de overeenkomst staat, is volledig genegeerd. Wat fijn om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Ook mijn aangetekende brief waarin ik me beroep op mijn recht vanwege dwaling, seats and sofas drachten klachten, wij hebben aangegeven seats and sofas drachten klachten 13 weken aan huis leveren anders ontbinden we.

Goed geholpen De verkoper riep ons terug toen we niet direct beslisten en er nog over wilden nadenken. We hebben een mooie hoekbank gekocht en wachten er vol smart op. Jonge verkoper, en of dit wel of niet gaan lukken zouden ze me binnen enkele dagen laten weten, hij was klantgericht, dus dat hij stopt als er iets tussen komt.

Daarbij vertelde ze ons ook in de winkel dat er bij de elektrische relax motor een beveiliging in zit! Hierna zonder overleg met ons een nieuw bankje besteld.

Persoonsgegevens

En heel veel gebruikt worden de banken niet eens. Ons oog viel gelijk op de mooie grote olijfgroene bank die beneden stond. Reactie van het bedrijf Beste meneer Jansen, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

Klant van Seats and Sofas Drachten 3 februari Samen met het juridisch loket nogmaals door mijn brief en de voorwaarden heen gegaan. Zo van die heb ik weer in de pocket Zeer correct.

  • Wat is een bic swift code rabobank
  • De waard stormvogel opzetinstructie
  • Kaninchen teckel puppy
  • Veel plassen bruine afscheiding