Wild vlees na bevalling

31.01.2021
156

Maar dan kun je toch evengoed morgen de HA bellen met dit verhaal? Nee normaal hou ik ook niet van zulke dijbeen opzoeken op Google.

Mijm advies is, maak een afspraak met je huisarts en leg uit hoe vervelend je het vind en hoe je je schaamt. Dit is echt super vervelend voor je waar wat aan gedaan moet worden! Toen ik beviel van de jongste vroeg die verloskundige welke slager me de vorige keer te pakken had gehad, zo erg was het.

Bij mij zat er nog na zoveel weken een hechting die is met verwijderen van de andere niet opgemerkt het jeukte, deed pijn voornamelijk met zitten en in een lighouding hoe ik graag lig. Ik was bij mijn oudste ook erg slecht gehecht en lang pijn gehad. Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Dus gewoon naar de huisarts gaan want ze vinden niks raar!

Hier ervaar ik last wild vlees na bevalling tijdens het vrijen. Je kunt ook eerst alleen een telefonisch gesprek aanvragen dan zien ze alleen je dossier en verder niet. Een aantal dagen hierna zijn de hechtingen geknapt en is de wond gaan wijken. Ik had gehoopt dat het vanzelf weg zou trekken maar helaas! De huisarts zal je doorsturen naar de gynaecoloog en er is hoe dan ook een oplossing voor.

Zoeken naar:. Eerste reactie is natuurlijk naar de ha gaan, maar ook: gebruik ipv biotex groene badedas original… Werkt beter ontsmettend dan biotex….

En voor the time being Calendulazalf op smeren. Iemand die dit ook heeft gehad? Kortom: 't Kan alle kanten op!

  • Ik had er overheen gelezen dat er wild vlees in het spel is. Ik heb geen knip gehad, maar wel een flinke spatader!
  • Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst! Ok, beetje intiem onderwerp, maar vraag me af of iemand dit herkent: Bij de bevalling ben ik zo'n 6 cm ingeknipt, wat inmiddels al best heel mooi genezen is, tenminste, van de knip zelf zie ik niet veel meer, en het doet ook niet echt zeer meer, af en toe beetje 'vervelend'.

Ik zei al voor de gein, maar dan voelt hij zich al heel zondig. Heel soms streelt hij mijn sharon de boer instagram, maar ik moet eerlijk zeggen dat het flink pijn deed. Ik ben gelukkig niet ingeknipt, maar bij mij zit daar ook ineens een stukje 'vlees' wat er eerst niet zat?

Reactie op Topbaby Altijd korting met je Voordeelpas. Een goede huisarts reageert daarop net zo normaal als je zegt ik heb een plekje op mijn arm. De gegevens die Ikenmama op basis van de geplaatste cookies verwerkt, vallen onder onze Privacyverklaring.

Ik had ook last wild vlees na bevalling wild vlees en de gyn heeft dit weggebrand, nou ik zeg na de volgende wel dat ze het er maar even wegknippen haha.

Cookies en privacy

Amaryllis Fanatiek lid. Ik had gehoopt dat het vanzelf weg zou trekken maar helaas. Kan het een latexallergie zijn?

Wat vond jij het meest vervelend. Hallo, wild vlees na bevalling, Ik had vlak m'n bevalling ook zo'n stukje wild vlees. Ik zou als ik jou was even naar de ha gaan en er goed naar laten kijken.

Jij hoeft je echt niet te schamen hoor. Calendula zalf bevat een hoog percentage Calendula in een vette zalfbasis.

Wat wij doen

Ziet er echt vies uit hoor,heb er niet veel last van,maar het kijkt niet mooi Komt dit van de hechtingen, van het persen of niet? En voor the time being Calendulazalf op smeren.

Korting op vakanties. Populaire topics. Ik zou als ik jou was even wild vlees na bevalling de ha gaan en er goed naar laten kijken. Vindt u dit juist, of mogen we wel wat verder gaan. Reactie op Topbaby Licht opsmeren, daar laagje uierzal. Heb er verder geen last van gehad.

Christelijke jongerencommunity

Ik heb dit niet laten doen. Ik heb me al ingelezen voor een schaamlip correctie, Ik kan alleen niks vinden over het wild vlees en of dit verwijdert kan worden. Maar die bobbeltjes heb ik voor de bevalling nooit eerder gezien.

Gwn Fanatiek lid. Jaaa ik ook. Ik had ook 3 hechtingen en vond dat het daar beneden wel ff genoeg te verduren had gehad.

  • Ah breda open
  • Openingstijden grofvuil amsterdam noord
  • Hallmark gratis e card valentijn
  • Gefeliciteerd met geboorte kleindochter