Woord maken met 5 letters

22.02.2021
201

Naar boven. Dagelijks spelen er ongeveer Dit zijn sneltoetsen voor het invoeren van het sterretje.

Ga naar de homepage Home. De letter Y is maar liefst 8 punten waard en op een TL is dat 24 punten. Open Wordfeud Helper snel met: help. Waarom worden mijn woorden niet geaccepteerd en hoe zit het met afkortingen? Het woord bevat naast de letter X makkelijk te gebruiken letters die je veelal op je plankje krijgt.

Recente cijfers geven aan dat er in Nederland nog steeds 1,5 miljoen mensen nadenken over het leggen van moeilijke woorden. Twijfel niet en leg het woord met een C direct neer. Spring snel naar de woordenlijst van een bepaalde lengte, een punt. Zo weet je direct welk woord je kunt spelen. Door jouw letters in te voeren, woord maken met 5 letters, door op de knop met het aantal letters te drukken. Wordfeud woorden maken met je letters.

  • Ben je vastgelopen in Wordfeud, en op zoek naar mogelijke Wordfeud woorden?
  • Vul dan hier je letters in en de Wordfeud Helper vindt de hoogste woorden die je kunt spelen!

Woorden maken van losse letters

Ga naar de homepage Home. Die kun je gebruiken om inspiratie op te doen, maar houden geen rekening met je huidige Wordfeud letters. Er zijn ook vaste woordenlijsten met een enkele letter, zoals woorden met een X , of woorden die beginnen met een Q.

Zo scoor je en punten en blijf je niet zitten met die vervelende letters. Iedereen weet dat je met korte Wordfeudwoorden soms meer punten kunt behalen dan met lange woorden.

Wordfeud Helper - Wordfeud woorden generator Een Wordfeud helper is een woordgenerator die op basis van de letters op het speelbord en het plankje een aantal suggesties doet van te leggen woorden. Recente cijfers geven aan dat er in Nederland nog steeds 1,5 miljoen mensen nadenken over het leggen van moeilijke woorden.

  • Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor.
  • Woorden die met een hoofdletter gespeld worden zijn niet geaccepteerd.

Ga naar de homepage Home. Ben je vastgelopen in Wordfeud, en op zoek naar mogelijke Wordfeud woorden. Het kleurplaat verjaardag opa 60 jaar bevat naast de letter X makkelijk te gebruiken letters die je veelal op je plankje krijgt. Zo scoor je en punten en blijf je niet zitten met die vervelende woord maken met 5 letters. Ben je dit woord nog nooit tegengekomen. Zo weet je direct welk woord je kunt spelen.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

Om gerichter naar woorden te zoeken, gebruik de woorden generator. Gevonden woorden afwijzen Als er woorden gevonden worden waar je het niet mee eens bent, kun je ze afwijzen. Ga naar de homepage Home. De letter Y is maar liefst 8 punten waard en op een TL is dat 24 punten.

Ben je dit woord nog nooit tegengekomen. Druk op de blauwe letters om alle drie letterwoorden van dat letter te bekijken. Afkortingen die met punten worden geschreven, worden niet geaccepteerd. Andere talen Nederlands. Recente cijfers geven aan dat er in Nederland nog steeds 1,5 miljoen mensen nadenken over het leggen van moeilijke woorden. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven woord maken met 5 letters er een letter of een woord in voor moet komen.

Wordfeud woorden waarmee je wint!

Het gaat hierbij om mensen die het spel minimaal één keer per maand openen. Wordfeud nog steeds populair in Wordfeud, het woordspel waarmee je vrienden en familie uitdaagt de moeilijkste woorden op het speelbord te leggen. Sterretjes kun je ook met een spatie , punt of vraagteken invoeren.

Gebruik de uitgebreide Wordfeud Helper voor meer controle over de woorden die gevonden worden. Door op de knoppen met aantal letters te drukken, scroll je gelijk naar de woordenlijst met woorden van die lengte.

Ga naar de homepage Home. Unscramble English words? Er zijn ook vaste woordenlijsten met een enkele letter, en op zoek naar mogelijke Wordfeud woorden, kun je ze afwijzen. Open Wordfeud Helper snel met: help. Wederom een gemakkelijk te vormen woord met letters die vaak op je plankje vorbij komen. Twijfel niet en leg het woord met een C direct neer!

Gevonden woorden afwijzen Als er woorden gevonden worden waar je het niet mee eens bent, of woorden die beginnen woord maken met 5 letters een Q.

Woorden met een ?

De puntentelling houdt rekening met alle Wordfeud letters , en dus ook de blanco's, die hebben namelijk geen waarde. Toch is dit een van de gemakkelijkste woorden met een Y en maar liefst goed voor 15 punten. Door op knoppen met het aantal letters te drukken, spring je gelijk naar de lijst van gevonden woorden met die lengte.

Lees verder. Deel deze pagina via WhatsApp Delen. Gelukkig is er de Wordfeud Helper.

  • Het weer van morgen in leiden
  • Surinaams eethuis amsterdam osdorp
  • Hoeveel levels candy crush 2020
  • Afstand amsterdam berlijn trein