Woordzoekers spelletjes gratis spelen

27.12.2020
181

Bij de makkelijke woordzoekers staan de woorden vrijwel altijd in vier richtingen in de puzzel verborgen, van links naar rechts, van boven naar beneden, van rechts naar links en van onder naar boven. Beschikbaar op PC. Ontwikkeld door RV AppStudios.

Word Search - Unlimited Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren. Leo De Sol Games. Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer uit de Microsoft Store.

Speel woordzoeker om je woordenschat te ontwikkelen en bij te schaven door letters te verbinden en verborgen woorden te vinden! Woordzoekers zijn de puzzels die iedereen wel kent, zelfs kinderen kunnen deze puzzels vaak al op jonge leeftijd maken.

Hopelijk vind je het spel in het woordzoeker spel Nederlands leuk. Elke taal heeft zijn eigen woordenboek waarmee je alle woorden kunt vinden die in het spel zijn gemaakt.

Aan het einde van elk level krijg je nieuwsgierige feiten over het gespeelde thema Woordzoekers, woord spel en quizpuzzels om je brein uit te dagen, woordzoekers spelletjes gratis spelen. Er is veel woordkennis voor u beschikbaar. Woordzoekers spelletjes gratis spelen je een woord gevonden dat in de woordenrij bij de puzzel staat afgebeeld, niet meer of mind.

Aanbevolen Je apparaat werkt optimaal als het aan deze vereisten voldoet Besturingssysteem Windows 10 versie

Het aantal woorden dat in de puzzel is verstopt verschilt per puzzel. Deze app aan Microsoft rapporteren Mogelijke schending Aanstootgevende inhoud Uitbuiting van kinderen Malware of virus Twijfels over privacy Misleidende app Slechte prestaties. Veeg om de woorden die je op het scherm ziet te laten oplichten en te selecteren. Je kunt deze advertentie overslaan over: Speel Woordzoeker 2 nu! Links zie je de woorden waar je naar moet zoeken: iedere keer is er een ander thema.

Vind alle woorden die verstopt zitten in de lettermassa. Ook hier kunnen de woorden zich in acht richtingen in de puzzel bevinden, woordzoekers spelletjes gratis spelen, maar ten opzichte van de gemiddelde doorloper variant kunnen bij de moeilijke variant woorden ook overlap hebben met elkaar. Speel Woordzoeker 2 nu. Beschikbaar voor Nederland bewoners.

Account Options Inloggen.

Account Options

Info over toestemmingen. Registreer mij Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer uit de Microsoft Store. Recensies Reviewbeleid.

Je kunt nu uiteraard wel gewoon online woordzoekers maken voor de fun zie hieronder. We hopen dat je episch plezier zult beleven met ons spel. Het is een ontspannende en raadselachtige woord spel. Twenty48 Solitaire Woordzoekers spelletjes gratis spelen Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Geschatte grootte ,74 MB. Een crash gerepareerd die gerelateerd is aan in-app aankopen!

Prestaties

Woordzoekers staan ook wel bekend als doorlopers of doorloop puzzels. Anderen vinden ook leuk. Installatie Download deze app terwijl u bent aangemeld bij uw Microsoft-account en installeer de app op maximaal tien Windows apparaten. Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer uit de Microsoft Store. Aanbevolen Je apparaat werkt optimaal als het aan deze vereisten voldoet Besturingssysteem Windows 10 versie

Aan het einde van elk level krijg je nieuwsgierige feiten over het gespeelde thema De overgebleven letters lees je van boven naar beneden en van links naar rechts om zo de oplossing te krijgen. We dagen je uit om ze allemaal te vinden. Time Trial: de oneindige spelmodus, het biedt je tegen de tijd een mix van de andere 3 spelmodi. Speel de best beoordeelde puzzelspellen. Categorie Puzzelen en trivia?

Markeren als ongepast. In de toekomst worden er mogelijk ook doorlopers op deze website geplaatst met andere vormen en roosters, woordzoekers spelletjes gratis spelen, om zo in de puzzelbehoefte te voorzien woordzoekers spelletjes gratis spelen nog meer puzzelaars.

Schermafbeeldingen

Twenty48 Solitaire Card Geclassificeerd als 4 van 5 sterren. Per puzzel kan dit variëren van circa 40 tot wel 60 woorden. Deze advertentie nu overslaan. Elke taal heeft zijn eigen woordenboek waarmee je alle woorden kunt vinden die in het spel zijn gemaakt.

Uiteraard zul je de achterliggende bedoeling van dit type puzzel wel moeten begrijpen. Zodra je alle woorden bij de puzzel hebt weggestreept, kun je met de overgebleven letters een of meerdere woorden vormen, woordzoekers spelletjes gratis spelen. Woordzoekers, woord spel en quizpuzzels om je brein uit te dagen. Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten.

  • Kosten zolder isoleren en afwerken
  • Zakelijke brief frans zinnen
  • Spreekuur dierenarts nieuw bergen
  • Salaris klm piloot