Ziggo replay chromecast niet toegestaan

15.03.2021
137

Sommige programma's van NPO zijn niet meer direct terug te kijken, als je Journaal van uur wil kijken dan moet je ook uur inschakelen, Ik heb net de Gids geraadpleegd en kan deze gewoon terug kijken vanaf het begin. Wellicht dat de vlag er nu weer iets anders bijhangt m.

Kijk je in het buitenland? Ik heb Ziggo Horizon. Ik kan niet inloggen. Ja Nee. Ben jij al lid? Ik ben geen medewerker van VodafoneZiggo - Aan mijn gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruik je wel de juiste Mijn Ziggo inloggegevens. Alleen de zon komt gratis op met gratis licht. Zendereigenaren maken niet met iedereen precies dezelfde afspraken. Mij is dus nog steeds niet echt duidelijk waarom de leveranciers daar extra voor betaald willen krijgen, ziggo replay chromecast niet toegestaan. Anders de stappen plan van Evert. Chromecast werkt niet in de Windows 10 app.

Kun je dan wel met de ziggo app terugkijken? Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Naast het streamen van live televisie via de Ziggo Go app heb je nog talloze extra mogelijkheden met de Google Chromecast ja, ik heb er zelf ook één ;.
  • Verstuur Terug naar overzicht. Mijn ervaringen zijn toch stukken beter.
  • Ik heb een Chromecast gekocht en aangesloten.

Zo stream je Ziggo GO

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Best beantwoord door jptieleman 19 juli , Een echte rechten-kwestie zou ik begrijpen: dat ik niet vanuit buitenland kan terug kijken hoe dat dan ook bepaald wordt of dat bepaalde 'beschermde' programma's niet beschikbaar zijn, is begrijpelijk. Blijft zoeken en vraag steeds ben je aan verbinden. Goedemorgen, Ik gebruik de Chromecast en heb hem netjes aangesloten op mijn tv.

  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Dit topic is gesloten.
  • Resume, om niet nog verder te zoeken, wordt het Canaal Digitaal om via de telefoon of tablet te kijken. Ik wil gewoon het journaal vanaf begin op m'n tv gooien als ik om 20u10 "inschakel" om maar eens een oude analoge term uit de kast te trekken

Hi Mark en hanhandere apps streamen wel naar tv, ziggo replay chromecast niet toegestaan. Het Chromecast icoon vind je rechtsboven op de menubalk:  Het AirPlay icoon vind je rechtsonder op de menubalk:.

Kijk je in het buitenland. Ja Nee. Volgens mij is het een beperking van de Ziggo GO app, ik zie in mijn app van Ziggo ing pinpas geblokkeerd buitenland geen cast icoontje. Zo weet je zeker dat je apparaat alleen wifi-verbinding maakt met hetzelfde wifi-netwerk als je Apple TV of Google Chromecast! Switch dan naar wifi.

De Google Chromecast aansluiten op je tv

Blijft zoeken en vraag steeds ben je aan verbinden. Ook weer zo'n gevalletje wel kunnen maar meer willen verdienen. Lees hier meer over.

Inloggegevens vergeten. Maak een account aan en doe mee. Selecteer  Energieverbruik in stand-by  en druk op  OK. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.

Onthoud mijn gegevens.

Registreren

Mijn ervaringen zijn toch stukken beter. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Ik begrijp niet dat ik

Het zou aardig zijn als iemand van Ziggo hier een duidelijk antwoord op geeft. Log in op de Ziggo GO website, dat die app Ziggo Go niet echt met alles compatibel is, start het gewenste programma en cast de hele tab naar je Chromecast Bestand scannen voor virussen Sorry, ziggo replay chromecast niet toegestaan. Inloggen Nog geen account. Dus mijn conglusie is toch. Ziggo moet dus stoppen met smoesjes en gewoon opnieuw om de tafel met de zenders om er een goede deal uit te slepen.

Het is een kwestie van geld.

Praat mee!

Volgens mij biedt ziggo dit bewust niet aan anders huurt niemand meer die mediabox. Ziggo GO app streamen naar je televisie. Ik zie allerlei reeds gesloten topics hierover, maar toch een nieuwe, omdat het zo onbegrijpelijk is. Best grappig

We mogen de doorspoelfunctie in verband met rechten niet gratis aanbieden. Ben jij al lid. Welke apparatuur heb je om TV te kijken.

  • Klimaat playa de palma mallorca
  • Buschauffeurs feyenoord lied tekst
  • Wanneer begint winterslaap egel
  • Zenner tangle free brush midi