Boerderij te koop duitsland paarden

14.03.2021
210

Rustig gelegen in plattelandssfeer met zicht over de eigen landerijen, bevindt zich dit goed uitgerust paardenobject met diverse bijgebouwen aan de rand van het dorp in een plattelandsomgeving niet ver van de NL grens. Dit historisch gebouwencomplex kenmerkt zich door authentieke elementen en een karakteristieke uitstraling.

Dierhouders, paardenliefhebbers opgelet! Landelijk gelegen woonboerderij op circa 2,6 hectare met meerdere bijgebouwen en 10 paardenboxen. Home Artikelen Zoek een makelaar Woningaanbod Handboeken Adverteren Inloggen Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Alles Geen Nieuwbouw 1 Bestaande bouw Aanbod vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop.

Op ca. Website: www. Woonopp Perceel Datum. Aanbod sinds. Soort object.

Open Sluit alles. Boerderij-gebouwencomplex -deels rietgedekt- op ruim 7 hectare, landelijk gelegen, in een schitterende bosrijke omgeving. Verlaat fiter-pagina zonder opslaan.
 • Website: www.
 • Contact-informatie Interhuys Makelaars Bedrijf 6 jaar actief op Tweedehands.

Weener: Resthof mit 3.410m² Grundstück

Verlaat fiter-pagina zonder opslaan. Ook volledig gelijkvloers wonen mogelijk. Ga naar boven. Niet alleen biedt deze woning van M2 ruimte voor twee gezinnen, daarnaast biedt het zeer ruime terrein met allerlei bijgebouwen tal van mogelijkheden. Alles Geen Nieuwbouw 1 Bestaande bouw Website: www.

Twee woonhuizen elk met eigen ingang terrassen enc.

 • Op korte afstand van NL grens. Rondom het totale complex is ruimschoots terreinverharding aangelegd.
 • Behalve voor liefhebbers van landelijk wonen, ook een ideale woonplek voor mensen, die veel ruimte nodig hebben voor grootschalige hobby, opslag, stalling, nevenwerkzaamheden, buitenactiviteiten, enz. Gunstig gelegen t.

Op slechts weinig kilometers afstand van de Nederlandse grens! Woonopp Perceel Datum? Alles Geen Vrijstaande huizen 38 Ondernemers-object 1 Grond 1. Ligging : aan de rand van het dorp, 5 km vanaf Autobahn richting NL Bouwjaar : woonboerderij oorspronkelijk ca.

NL  Koopprijs k.

Landhuis, woonboerderij, paardenstallen,weiland,rijbak

Op korte afstand van de stad Aurich grenst het Landkreis Leer in het noorden aan de stad Emden, in het zuiden aan Emsland en in het westen aan de Nederlandse provincie Groningen. Landkreis Leer-Duitsland. Op een idyllische plek in een landelijke omgeving- niet ver van de dorpsrand-, bevindt zich deze statige herenboerderij- met in stijl gerenoveerd voorhuis- in een typische plattelandssfeer op slechts 10 à 15 minuten rijafstand van Nederlandse grens.

Middels boerderij te koop duitsland paarden 2 grootschalige Photovoltaikanlagen wordt op basis van een langlopend contract energie geleverd aan het energiebedrijf en aldus substantieel opbrengsten gegenereerd. Contact-informatie Interhuys Makelaars Bedrijf 6 jaar actief op Tweedehands.

Sie suchen ein berschaubares Bauernhaus mit Geschichte, das vielfltig nutzbar ist und Ihnen Freude und Lebendigkeit in freundlicher Atmosphre schenkt. Soort bouw Alles Geen Bestaande bouw Soort object. Aanbod sinds.

(Woon)boerderij te koop in Nordhorn

Wenst u alle bovenstaande cookies maar wilt u niet dat de advertenties worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, klik dan hier. Niet alleen biedt deze woning van M2 ruimte voor twee gezinnen, daarnaast biedt het zeer ruime terrein met allerlei bijgebouwen tal van mogelijkheden.

Soort bouw Alles Geen Bestaande bouw

 • Alles Geen 1.
 • Interhuys Makelaars Bedrijf 6 jaar actief op Tweedehands.
 • Alles Geen Te Koop
 • Soort bouw Alles Geen Nieuwbouw 1 Bestaande bouw

Oorspronkelijk bouwjaar waarschijnlijk omstreeksboerderij te koop duitsland paarden, aanbouw ca. Ook volledig gelijkvloers wonen mogelijk. Woonboerderij gerenoveerd met extra wooneenheid, Groningen beltegoed checken lebara. Verlaat fiter-pagina zonder opslaan!

Alles Geen Nieuwbouw 1 Bestaande bouw Winschoten ruim 10 minutenals ook ruimschoots plaats voor het grotere gezin of eventueel meerdere gezinnen onder hetzelfde dak. Het woongedeelte biedt zowel mogelijkheden voor volledig gelijkvloers wonen, idyllisch gelegen in landelijke sfeer op een perceel van ca. Op korte afstand van vis- en vaarwater.

(Woon)boerderij te koop in Wittmund

Op slechts enkele minuten fiets- afstand van de Nederlandse grens. Het nabij gelegen Leer heeft ook een treinverbinding met Nederland.

Wij informeren u graag op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging na tijdige telefonische afspraak vooraf.

Omgevingsinfo: www. Boerderij-gebouwencomplex -deels rietgedekt- op ruim 7 hectare, landelijk gelegen. Omgevingsinfo www.

 • Draagtijd hond teckel
 • Thetford toilet handleiding
 • Stofwisselingskuur life plus
 • Olifantje in het bos akkoorden