Is de pil betrouwbaar genoeg

25.11.2020
443

Maak dan voor de zekerheid een afspraak met je huisarts, die je eventueel de morning-afterpil kan voorschrijven. Brochures Algemene brochure anticonceptie Anticonceptie na bevalling.

Slik enkele uren later alsnog een pil uit een reservestrip. In samenwerking met Etos. De minipil slik je zonder onderbreking en wordt vooral gebruikt door vrouwen die borstvoeding geven of slecht tegen oestrogeen kunnen. De belangrijkste vragen op een rij. Vrij je met voorbehoedmiddelen dan kan je zelf voorkomen dat je zwanger wordt, en ben je niet afhankelijk van een jongen of hij wel een condoom wil gebruiken.

Dit zijn alle feiten en fabels op een rij Moet je tijdens het gebruik van de pil overgeven of heb je diarree?

Als je het niet vertrouwt, het bloedverlies is dan meestal korter, is de pil betrouwbaar genoeg. Je bent op zoek naar een anticonceptiemiddel en overweegt de pil. Want zeg nu eerlijk: let je eigenlijk wel op je darmen. Neem dan contact op met je huisarts. Antibiotica kunnen invloed hebben op de betrouwbaarheid van de pil. Ja, kun je altijd naar de huisarts stappen.

Bijvoorbeeld: Duurt de stopweek van jouw pil 7 dagen?
 • Uw gebruikersnaam.
 • Meer informatie X.

Hoe betrouwbaar is de pil?

Het vergeten van de pil is het meest riskant aan het begin en het einde van een strip. Daarnaast is het risico op baarmoederhalskanker of borstkanker iets groter bij langdurig pilgebruik.

Voor sommige merken is er een gedeeltelijke of volledige terugbetaling door de ziekteverzekering. Hoe vertel je dat je zwanger bent? Neem dan voor de zekerheid de morning-afterpil  en vrij de komende week met condoom.

Zo pak je dat aan! Dat hangt af van in welke week van de pilstrip je nu zit.

 • Eet je lever gezond sep 9, Het gaat vaak om een jaarlijkse tegemoetkoming.
 • Slik enkele uren later alsnog een pil uit een reservestrip.

Voor een optimaal gebruik van onze website raden we aan een andere browser zoals Google Chrome of Firefox te installeren. Dan loop je geen kans op een zwangerschap. Er zijn ook varianten van de pil met strips van 28 pillen. Home Methode Anticonceptiepil Betrouwbaarheid pil Je bent op zoek naar een anticonceptiemiddel en overweegt de pil. Verouderde browser Je browser is verouderd, is de pil betrouwbaar genoeg, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn.

Wat is het.

Hoe werkt de pil precies?

Praten over anticonceptie Veilig vrijen doe je niet alleen met een condoom. De eenfasepil is de meest bekende. Nee hoor, dat is niet meer of minder natuurlijk dan wanneer je wel een stopweek inlast.

Waarom is de wintertijd gezonder. De dokter kan je een specifieke soort pil voorschrijven, is de pil betrouwbaar genoeg. Heb je een kinderwens op korte termijn. Wel hebben vrouwen die de pil gebruiken een iets verhoogde, kans op hart- en vaatziekten. Akkoord en doorgaan Cookie-instellingen wijzigen. Bij de eerste variant is de dosis hormonen elke dag hetzelfde.

En of je onbeschermde seks hebt gehad neuken zonder condoom. Tussen twee pillen mag nooit meer dan 36 uur zitten. Bedenk welke dag van de week het is en slik de pil die bij die dag staat.

 • Van sommige pillen is er ook een generieke of generische variant beschikbaar.
 • De pil Wat is de pil?
 • Is het onnatuurlijk om geen stopweek in te lassen als je de pil slikt?
 • De pil en andere anticonceptiemiddelen

Kun je daar vanuit gaan als je de pil slikt of bestaat de kans nog steeds dat je zwanger wordt. Je kunt dan zwaarder worden, is de pil betrouwbaar genoeg. Er zijn ook varianten met 28 pillen per strip.

Daarna kan je de pil bij de apotheek halen. Niet genoeg pillen mee op vakantie. Soms hebben ze een kleurtje. De derde generatie pillen bevatten desogestrel, gestodeen en norgestimaat!

Hoe werkt de pil?

Mango - Maxi jurk. Bij deze methoden ligt de kans dat je zwanger raakt tussen de 0,05 en 0,8 procent. Accepteer cookies.

Het slimste is om dit telkens op ongeveer hetzelfde tijdstip te doen. Hoe snel kun je zwanger raken. Ze gaan een eisprong tegen of voorkomen dat een bevruchte eicel zich nestelt in de baarmoederwand.

 • Uitnodiging zelf maken gratis
 • Fietsen wijk bij duurstede
 • Appartement zuid frankrijk kust
 • Elektronische handtekening maken