Patroon maxi cosi voetenzak breien

14.03.2021
158

Ook geschikt voor gebruik in de box Vervoer je baby veilig en comfortabel Voetenzak geheel gesloten Voetenzak teruggeslagen Maak het persoonlijk met een leren label.

Een voetenzak is helemaal nieuw voor me!

Het breien van een baby voetenzak is ideaal voor regenachtige zondagen en lange winteravonden. Layla 23 februari at Leuk, alweer iets af voor Uk Maar je hebt vast nog meer plannen ; Groetjes Anita.

Oh dat is een schitterende voetenzak! Petra had een paar leuke plaatjes van internet doorgestuurd en ik ging aan de slag met proeflapjes. Labels: breien , Uk.

Hey Anita, dat is zonder de knoopsgatenbiezen Log in om te reageren. En dan straks prepaid beltegoed opvragen fleece erin Wat een prachtige voetenzak. Gepost door Elizabeth op. De eerste naald is de achterkant van je werk. Busy Bessy Creatief. Mijn laatste blogposts Spectaculaire Verbouwingsuitverkoop 24 april Sla nu je slag.

Ik heb dat ook niet gedaan, de knopen zijn voldoende en veel makkelijker in gebruik. Daar zouden mijn voetjes ook wel zin in hebben!

Wafelsteek breien tutorial

Tip: Kies voor de voetenzak in elk geval een licht garen dat bedoeld is voor pennen en dat je vervolgens breit op pennen dikte 4. Zet 90 steken op en brei 10 cm boordpatroon 2 av — 2 r. Previous Post Babydekentje breien.

Je hebt nu je stekenverdeling gemaakt en je breit vervolgens verder in aangegeven patronen tot een lengte van 45 cm exclusief boord. Lieve groet, Petra. Nu wordt het tijd voor de gaten van de schoudergordeltjes. Wat een prachtige voetenzak.

  • Groetjes, Laila. Van de wafelsteek is een tutorial.
  • Inhoud van het patroon: Wafelsteek inclusief randen Afmetingen voetenzak Tips om netjes de knoopsgaten en de sleuven voor de gordels te maken Een mooie afgewerkte rand aan de bovenkant, inclusief knoopsgaten Hoe overgaan op een nieuwe draad   Bestel het patroon   Deel dit: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.

Wat zal jullie kleinkind daar over een paar maandjes lekker in liggen. Partner 6 is licht en zacht garen. Gebruikte steken :. Eerder maakte ik al een babydekentjeik heb dit patroon gemaakt en iets aangepast zodat het in de maxicosi past!

DagelijkseOnzinDingen 6 maart om Log in om te reageren. Lieve groet, Petra. Hoi.

About Layla

Groetjes, Laila Log in om te reageren. Als je weet hoe je deze moet afwisselen, kun je veel leuke dingen maken in wafelpatroon. Als allerlaatste, maar zeer overtuigend pluspunt : hij is ook nog eens supermooi! Rugpand : Zet 71 steken op met nld nr.

Gebruikte steken :. Zo heerlijk afwisselend om te doen Abonneer je op mijn Wolblog via E-mail Vul je emailadres in om je in te schrijven op mijn Wolblog zodat je via email meldingen ontvangt van nieuwe berichten. Knutselpret 6 maart om Wat een prachtige mooie warme voetenzak.

Ook geschikt voor gebruik in de box Vervoer je baby veilig en comfortabel Voetenzak geheel gesloten Voetenzak teruggeslagen Maak het persoonlijk met een leren label, patroon maxi cosi voetenzak breien.

Baby voetenzak

Het breien van een proeflapje is ook zinvol om vertrouwd te raken met het ritme van de wafelsteek. Givre is Frans voor rijp en het is inderdaad precies de kleur van rijp. Corrie 8 maart om Brei dan eerst een proeflapje om te oefenen en om de stekenverhouding te ontdekken. Het breien van een baby voetenzak is ideaal voor regenachtige zondagen en lange winteravonden.

Hey, Laila, als je ziet hoe blij de mensen zijn met je handgemaakt kadootje. Abonneer je op mijn Wolblog via E-mail Vul je emailadres in om je in te schrijven op mijn Wolblog zodat je via email meldingen ontvangt van nieuwe berichten. Petra had een paar leuke plaatjes van internet doorgestuurd en ik ging aan de slag met proeflapjes. Het is de toevoeging van wol dat het zo zacht maakt!

Geen, patroon maxi cosi voetenzak breien. Anglique 6 maart om De wafelsteek is een heel geschikte steek voor een voetenzak. Groetjes.

Busy Bessy Creatief

Partner 6 is licht en zacht garen. Een prachtige voetenzak zeg, heerlijk hè, breien voor je kleinkind. Tip: Kies voor de voetenzak in elk geval een licht garen dat bedoeld is voor pennen en dat je vervolgens breit op pennen dikte 4. Wat zal jullie kleinkind daar over een paar maandjes lekker in liggen.

Groetjes, Laila. Je hebt nu je stekenverdeling gemaakt en je breit vervolgens verder in aangegeven patronen tot een lengte van 45 cm exclusief boord.

Mijn collega voor wie het was, is er super blij mee!

  • Hong kong tijdsverschil
  • Markt burgh haamstede pinksteren
  • Veel sterkte engels overlijden
  • Woezel en pip vriendenboek