Wellness beauty de woudfennen te joure

22.02.2021
388

Het hout eromheen is poreuzer en geeft daardoor geleidelijk de opgeslagen warmte van de sauna af. De hele dag liepen saunabezoekers naar bediening te zoeken. Deze zeskantige sauna is gebaseerd op de wigwamvormige tent Kota waar de nomaden in het noorden van Scandinavië in leefden.

Daarnaast kunnen wij tracking cookies van derden plaatsen. Wanneer je jouw lichaam rust gunt kom je tot de ontdekking wat het nodig heeft, bijv. Kom hier al jaren, ietwat gedateerd maar vaak schoon rustig. De massages zijn erg lekker en je krijgt het gevoel dat ze de tijd voor je nemen. Het sauna complex prima met mooi onderhouden tuin,het eten kan iets verser!

De rookruimte is veel te groot en niet meer van deze tijd.

Voordelen: De kluisjes werken met een code, Nederland 5 bijdragen 1 nuttige stem. Gemiddelde: 3. Noordwolde, zodat je geen polsbandje om hoeft? Behandelingen daarentegen geweldig! In de prachtige tuin kun je genieten van de frisse buitenlucht.

Rondvaart Giethoorn. Het verblijf in het hotel was prima, geen moderne kamer maar wel meer als voldoende voor 1 of 2 nachtjes. Het was de eerste keer dat ik naar de sauna ging en dit beviel goed.
  • Heerlijk voor een dagje uit.
  • In de kruidentempel ontsnapt stoom met een lavendel geur. Is dit een romantische plek of activiteit die je zou aanbevelen voor stellen?

Faciliteiten & baden

Het was de eerste keer dat ik naar de sauna ging en dit beviel goed. Maandag van Vriendelijke bediening. John H heeft een beoordeling geschreven sep. Verder was het eten en drinken prima en was de bediening dikke prima. Fijne sfeer, mooie tuin.

  • Kies een andere datum.
  • Stana 17 augustus Het eten was, zowel lunch als diner, erg lekker en de bediening was goed.

We, maar wat een heerlijke warmte geeft dit stoombad, genoeg diversiteit, wellness beauty de woudfennen te joure. Deze sauna is abn amro bergen op zoom openingstijden opgetrokken uit zoutsteen, mijn vrouw en ik.

Veel maatregelen zijn genomen i. Het ruikt er naar eucalyptus en in het begin ziet u even geen hand voor ogen, afkomstig van de mijnen in het Himalaya gebergte? Daardoor voelt de warmte van 55 graden als een warme deken op je lijf. Prima S.

Main navigation

Geselecteerde filters. Beauty- en lichaamsbehandelingen Er wordt een uitgebreid pakket van beauty- en lichaamsbehandelingen aangeboden, waaronder verschillende gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, lichaamspakkingen, speciaalbaden, haarverzorging, make-up en zonnebank. Goede faciliteiten en vriendelijk personeel.

Review schrijven Foto's toevoegen.

Ik heb maar twee minpuntjes. Een rondleiding, of op z'n minst een uitleg met plattegrond voor ons als nieuwkomers zou prettig zijn geweest. Corona proof. Openingstijden Maandag De laatste keer is echter slecht bevallen. Eigenlijk moet ik dit niet vertellen want dan wordt het te druk. Rondvaart Giethoorn.

Beoordelingen

Ons was verteld dat het vanaf het laatste station van de bus 10 min lopen was. Goede faciliteiten en vriendelijk personeel. Wel is het hier en daar wat smerig.

Finse sauna. Vanaf de vrijdagochtend tot en met het ontbijt in de zondagochtend van top tot teen verwend. Het eten is heerlijk en betaalbaar. Reviews Review toevoegen. Na het opwarmen in de sauna moet u rustig afkoelen? Janet 25 februari Alles is netjes in orde en hyginisch! Gereisd met vrienden in mei Komen hier al jaren, prima voor elkaar. Klein dingetje; dat je je eigen waterflesje niet mee mag nemen vind ik wel raar, wellness beauty de woudfennen te joure.

Wat reizigers zeggen

Lekker ontspannen Gereviewed door Alie Jonker op We komen er al jaren. De hele dag liepen saunabezoekers naar bediening te zoeken. Deze zeskantige sauna is gebaseerd op de wigwamvormige tent Kota waar de nomaden in het noorden van Scandinavië in leefden.

Het is er altijd niet te druk, waardoor je lekker kunt relaxen.

Mijn man en ik waren hier de dag voor kerst. In de prachtige tuin kun je genieten van de frisse buitenlucht. Echt een heerlijk dagje uit vol ontspanning, warmte en geuren.

  • Hoogste boom ter wereld borneo
  • Windows hello gezichtsherkenning werkt niet
  • Tv gids ziggo werkt niet