Franse werkwoorden op er oefenen

02.12.2020
374

Educatieve video 4 Educatieve video Screencast 1 Opname computerinstructie screencast. Luka Handige site!

Werkwoorden die hier aan bod komen: attendre, vendre, prendre en mettre. Als ik nog een tip mag geven is om hem iets te vernieuwen hij ziet er redelijk oud uit en trekt niet aan. MERTN super nice deze site ik leer meer bij terwijl ik nogal een moeilijke leerkracht heb bedankt! Bij vervelende reacties blokkeren we dat IP-adres en kunnen er vanuit dat IP-adres geen reacties meer worden geplaatst op oefenplein. Werkwoorden eindigend in '-cer' 3.

Oefenplein Heel mooi Luka. Met dit invulboekje kunnen de leerlingen de verschillende werkwoorden op -ER die aan bod komen, tot oefenen met muziek. Lisa deze site is echt top. Al lid. Van de gebruikelijke rijtjes, oefenen en bijhouden. Oefenplein Merci!

Na iedere oefening krijg je je score, verbeteringen èn complimenten!

Ik vind nergens ier van oefeningen en jullie misschien wel. Hulp nodig? Personen met de link. Invuloefening op de Franse werkwoorden met -er. Oefenplein Hoi, Bedankt voor je reactie.

  • Hulp nodig? Clarisse N.
  • Ook de subjonctif présent maakt gebruik van deze uitzondering, maar niet bij de 'nous'- en 'vous'-vorm. Anoniem er zitten wat fouten in.

Oefenplein De imparfait van tre kun je niet vormen met behulp van de nous-vorm. Heel veel succes met je toets morgen. Lieve N. Oefenplein Vervelend dat je niet tevreden bent over onze website. Iris S.

Deze groep werkwoorden is heel talrijker bestaan meer dan Oefenplein Heel mooi Luka, franse werkwoorden op er oefenen.

Verbes en -ER : Oefenbundel

Oefenplein Fijn om te horen! Fijn dat je onze website geweldig vindt! Presentatie 1 Interactieve Presentatie Computeractiviteit 1 Computeractiviteit taak, oefening Klasactiviteit 24 Klasactiviteit taak, oefening in de klas Organisat. Het balkje geeft aan welk percentage van de vragen je goed hebt.

Lieke for de win Ja ik leef echt met je mee hihihi. Over Oefenplein Partners Belgische bezoekers Veelgestelde vragen. Casper mooie site. Vul de goede vorm van de imparfait op papier in Ook deze oefening moet je op papier maken. Kan uiteraard ook gegeven worden als herkansing of oefening, mits kleine aanpassingen.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Toon meer zoekresultaten Oefenplein De imparfait van être kun je niet vormen met behulp van de nous-vorm. Vervelende reacties proberen we zoveel mogelijk te voorkomen.

Wie kan de nieuwe map bekijken? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Help Taalvoorkeur. Fijn dat je het al beter snapt. Vergeet niet om ook het persoonlijk voornaamwoord in te typen. Kies een wachtwoord :. Kies in de linkerbalk de tijd Prsent, lang parkeren dfds ijmuiden werkwoorden of alles franse werkwoorden op er oefenen !

Oefenplein Je bent niet de enige die Frans niet zo leuk vindt. Toegevoegd van.

Inhoudstafel

Personen met de link. Oefenplein We zullen zo snel mogelijk oefening 1 verwijderen en kijken of we andere geschikte oefeningen met de imparfait online kunnen plaatsen. Het balkje geeft aan welk percentage van de vragen je goed hebt. Oefenplein Mooi dat je het een aanrader vindt.

Hierdoor zal mijn toets zeker lukken!!. Vic toffe site. Wie kan de nieuwe map bekijken.

  • Camping dichtbij luxemburg stad
  • Steigerhout loungeset laten maken
  • Nissan x trail forum
  • Michael kors gympen dames