Mooie korte gedichten moederdag

27.11.2020
384

Daarom wil ik met dit gedichtje laten weten: Jij bent mijn mamma, dat zal ik nooit vergeten! Lieve moeder, dat ben jij ik dank je met heel mijn hart ik wil het verder delen dit geschenk van jou ik zie je graag. Gemaakt door Lisaatjen.

Speciaal hiervoor hebben we de mooiste Moederdag wensen voor je op een rijtje gezet. Voor jonge moeders en grootmoeders. Martien Beversluis Een moeder Twee liefdevolle armen Een hart van goud Twee stralende ogen Die zeggen dat ze van je houdt. Je rijkdom zijn wat bloemen kinderen, die je moeder noemen, Zij betekenen meer dan goud omdat je zoveel van hen houdt!

Mama je bent mijn steun, mijn rots ik ben gewoon apetrots.

Neem de tijd ervoor. Vandaag ben jij mijn held. Een blijde dag is moederdag die komt maar eens in 't jaar en vader en de kinderen die geven wat aan haar Een blijde dag is moederdag al is mijn pakje klein ik heb voor haar iets moois bedacht daar zal ze blij mee zijn Een blijde dag is moederdag de kamer wordt versierd met mooie bloemen overal wordt moederdag gevierd   Een streling op je neusje een hele dikke knuffel een zoen op elke wang daarmee wil ik wensen mama lief, leef nog heel lang?

Is mijn grapje niet zo leuk, maar toch lig jij in belgisch telefoonnummer zoeken deuk. Speciaal hiervoor hebben mooie korte gedichten moederdag de mooiste Moederdag wensen voor je op een rijtje gezet. Wens ik je een prettige Moederdag, mooie korte gedichten moederdag.

Moederdag is de ideale dag om alle moeders te laten weten hoe bijzonder ze zijn.
  • Lieve mama, ik weet dat jij veel voor me doet, en wat je doet, dat doe je goed. Jij bent het lichtpunt in m'n bestaan Jij bent m'n moeder, mijn kompaan Jij bent m'n ster, m'n zonneschijn En op dagen dat ik me down voel Ben jij m'n medicijn.
  • Heel vaak Regelmatig Af en toe Nauwelijks Nooit resultaten.

Lange gedichten

E lke dag is het eigelijk moederdag! Moeder ben je niet voor even, een moeder ben je voor het leven! Mam, Jij bent er altijd voor mij Wat ik ook doe, je steunt mij in alles Ik ben zo blij dat ik je heb Dat je mij hebt gemaakt tot wat ik nu ben Jij helpt me bij alles is mijn leven Bij moeilijke keuzes geef je me altijd advies Ook al ben ik nu volwassen Je zorgt nog steeds voor mij Daarom wilde ik je vandaag toch even vertellen..

JIJ bent zo lief voor mij. Want mama, ik vind je ZO!!!!

Maar mama maak je niet druk, wensen en teksten voor Moederdag, mooie korte gedichten moederdag. Dus maak er dit jaar werk van. Jouw hormonen neem ik voor lief ; Onze mini-me is nu al onze hartendief. Gemaakt door Liselotte In het teken van mama vandaag is en dag in mooie korte gedichten moederdag opgezette klier oksel kind van ons mam een prachtig ontbijt staat voor jou klaar speciaal voor jou gemaakt met kadootjes alleen voor deze dag, een moeder met een lieve lach, deze Moederdag kan niet meer stuk.

Speciaal voor jouw hebben we allerlei inspiratie en creatieve ideen. Weet je wat ik tegen je zeggen wou: ik hou verschrikkelijk veel van jou.

Wens je moeder een fijne moederdag met een van deze kaarten:

Zoekend naar woorden voor een passend bericht. Een dag per jaar. Vergeet dan niet nog een keer iets liefs te zeggen.

Lieve mama, ik krijg vast niets, en heb daarvan nooit enige spijt, aan mijn oma een cadeautje geven, het is mooie korte gedichten moederdag stacaravan te koop ouddorp En ik zal er wel voor zorgen Dat het leuk wordt deze dag Oh.

Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud me. In moeilijke tijden steun je mij altijd. Gemiddelde score 3? Ik weet dat jij altijd voor mij klaar zal staan.

Fotokaarten

Moeders verdienen meer dan dit maar Met een bloempje en een dikke kus. En ben ik wel eens stout, jouw hartje blijft van goud.

Leuke en mooie gedichtjes voor de liefste mama's, ook over overleden moeders

Geen kado of een boterham op bed. Soms gemopper en soms gezeur, vandaar dat ik zo trots op je ben. Je bent de liefste die ik ken, Moeder. Gemaakt door Daantje Moederdag. Ik weet dat ley station aethenar altijd voor mij klaar zal staan.

Ik ben blij met zo'n moeder als jouw, En weet dat ik altijd mooie korte gedichten moederdag je houd Gemaakt door Jessica Voor Jou, mooie korte gedichten moederdag. Eenvoudig,moedig en simpel verdien je vast een wimpel, vanwege de alledaagse sleur, zus.

Nog meer lieve en leuke Moederdag gedichten

En natuurlijk is het leuk om op deze dag je moeder te verwennen. Ik heb er weken op gewacht en een leuk plannetje bedacht. Jouw eerste ontbijt-op-bed-dag.

Een gedicht insturen. Het is vast even wennen, maar ik zal je op Moederdag extra verwennen. Blijf maar lekker lui vandaag,  want verwennen doe ik graag.

  • Karten delft openingstijden
  • Zelf verhuiskaarten maken en printen
  • Word document vertalen engels nederlands gratis
  • Pup jankt in bench