Restaurant anderz in loosdrecht

15.03.2021
284

Datum dinsdag gesloten. Nieuw: Wildstoofpotje met aardappelmousseline, rode kool, cranberrycompote en stoofpeer. Zitruimte 50 zitplaatsen Maximaal 75 personen in één groep.

Altijd gezellig, altijd anders! U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Is dit een romantisch restaurant? Als u alleen iets wil drinken moet u binnen gaan zitten.

Huigerookte ossenhaas met truffelmayonaise. Alle talen.

We hadden drie gangen en alles was echt heerlijk. Restaurant Anderz op 19 oktober Mijn dank voor de perfecte avond. En voor de redelijke prijzen. Hoofdgerecht asperges met zalm en pasta met kruidige zalm was heerlijk en meer dan voldoende. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten?

Prettige ontvangst en een vlotte bediening.

Corona informatie

De promenade van zalm smaakt echt voortreffelijk. Graag tot een volgende keer! Blue Fish. Alle restaurants in Loosdrecht weergeven. Gemiddeld 4.

Dirk punten. Altijd gezellig, altijd anders. Wij hebben super lekker gegeten. Heel erg gezellig gegeten met vrienden! En als hoofdgerechten id.

Bedrijfsgegevens

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Is dit restaurant geschikt voor lunch? Taal Nederlands. Minimum: 1 , Maximum:

De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Eten is gewoon goed, Prettige ontvangst en een vlotte bediening. Salade vuurkorf zelf maken met honing en walnoten maaltijdsalade 15, de spareribs zijn werkelijk geweldig. Eet was voortreffelijke,goede en vriendelijke bediening.

Beoordelingen

Heerlijk gegeten. De promenade van zalm smaakt echt voortreffelijk. Duits 4.

Terras zou wat sfeervoller kunnen. Logis Hotel Het Wapen van Harmelen. We kregen het eten tegelijkertijd opgediend en het was goed warm.

Beoordeeld op 20 september Heerlijk. Matig 0. Alles ging met een goede timing. Met vriendelijke groet, L.

Algemeen over Restaurant Anderz

Meer informatie. Service ook super vriendelijk en attent! Ja Nee Weet ik niet zeker. Copyright ©

Wat restaurant anderz in loosdrecht opvalt dat met weinig medewerkers alles perfect verloopt alles komt op tijd en kan tegelijk eten. Prachtige gerechten, wij kozen voor de samen eten variant met voor elk wat wils op grote schotels en we waren alle vijf heel enthousiast over de kwaliteit en dat tegen heel redelijke prijzen. De bediening was vriendelijk en heel alert.

  • Misselijk door vitamine pillen
  • Geld toevoegen psn
  • Hardlopen afstand tijd berekenen
  • Bakfiets elektrisch maken amsterdam