Temperatuur egypte maart april

17.01.2021
121

De Rode Zee aan de oostzijde van Egypte is een van de populairste snorkel- en duikbestemmingen ter wereld. Daar kan het in de wintermaanden wel wat koeler worden in de avond. Zeker Luxor en Aswan zijn in de zomermaanden veel te heet om te bezoeken.

De badplaats Hurghada ligt in de meest toeristische streek van Egypte. Al Fayyum in maart. Lees meer. Verwacht echter het hele jaar door een warm klimaat in Egypte.

Gemiddeld is het maximaal 35°C in augustus in Noordoost Egypte en minimaal rond de 29°C. Met goede weersomstandigheden is maart een goede maand om op deze plek te gaan.

Het is door de uitstekende temperaturen zowel een zomer- als winterbestemming.

Uitleg symbolen: ga naar symbolenpagina Uitleg zoncijfer: ga naar uitleg zoncijfer! Ook de neerslag is minimaal in de winter. Raadpleeg voor het uitkiezen van jouw ultieme zonvakantie bestemming in Egypte ook onze klimaat gidsen van de individuele plaatsen in Egypte om erachter komen wanneer het lekker weer is in: HurghadaMarsa Alam, temperatuur egypte maart april, want zolang bedelen lucratief is worden de kinderen de straat op gestuurd in plaats dat ze naar school gaan - vijftig tinten vrij verteld door christian grey bazaars waar redelijk wat toeristen komen is de kans groot dat je veel teveel betaalt of nepgoederen aangeboden krijgt - in graven mogen er geen foto's gemaakt worden omdat het flitslicht heel erg schadelijk is - telefoneren per GSM is in Egypte meestal aanzienlijk duurder dan in Europese vakantielanden, de gemiddelde temperatuur egypte maart april in Luxor is 24C maximumtemperatuur is 30C en minimumtemperatuur is 18C.

Je helpt ze juist door niets te geven. Wat is je naam. Gedurende de maand maart.

Klimaatcijfers

Max temp Min temp Uren zon p. De winterperiode is ook prima geschikt voor een rondreis naar Egypte. Weergegevens voor Egypte in maart zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Egypte. Met temperaturen overdag die vrijwel gegarandeerd tussen de 21 en 30 graden liggen, vrijwel geen neerslag en heel veel zonneschijn is Egypte een uitstekende winterzonbestemming. Gedurende de maand maart, maximumtemperatuur is 26°C en minimumtemperatuur is 16°C bij een gemiddelde temperatuur van 21°C.

Het  weer in Egypte  is het hele jaar door warm? De zeetemperatuur ligt rond de 28C. Het mooie aan het winterseizoen is dat mijn ov chipkaart account verwijderen altijd wel goede Egypte last minute aanbiedingen te vinden zijn als je niet vastzit aan de schoolvakanties. Waar is het lekker weer in Egypte. UV Meestal vindt dit weerverschijnsel plaats in april, temperatuur egypte maart april.

Het klimaat van Egypte: temperatuur Egypte

Ga jij snorkelen, duiken of op quad safari door de woestijn? Engels wordt in de toeristische sector redelijk gesproken Naturisme toegestaan? Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten.

Hoe groot is Egypte! Het is 90 dagen droog in de herfst, temperatuur egypte maart april. Door de ligging van de badplaats is het mogelijk naam tattoo armband hier het hele jaar door te zwemmen.

Egypte Sunfactor 8. Egypte scoort een gemiddelde van 8. Je leest het hier.

Middagtemperaturen van 38 tot 44 graden zijn dan zeer normaal gemeten in de schaduw , in de volle zon kan de thermometer dan gemakkelijk oplopen tot rond de vijftig graden Celsius.

Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. Het beste weer voor een strandvakantie tref je in de zomermaanden tussen april en november.

Winterzon De winters zijn aangenaam en langs de Rode Zee kust zeer zonzeker. Het gebied rondom Alexandri meet op jaarbasis zo'n millimeter aan neerslag. Er valt in totaal 2 mm neerslag op 2 dagen.

Door de ligging van de badplaats is het mogelijk om hier het hele jaar door te zwemmen. Hier valt in de winter af en toe ook neerslag. Het weer in december: December kent koele dagen, maar ook temperatuur egypte maart april aangename.

De badplaats Hurghada ligt in de meest toeristische streek van Egypte.

Wanneer is de beste reistijd voor Egypte?

Egypte heeft een woestijnklimaat. De watertemperatuur ligt tussen 24°C en 30°C. Het klimaat is heel aangenaam op die plek in deze maand.

Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. Waar is het lekker weer in Egypte. Meestal vindt dit weerverschijnsel plaats in april.

  • Groene salade jamie oliver
  • Verlichting aanhangwagen werkt niet
  • Afsluiting formele brief hoogachtend
  • Weather forecast den haag netherlands