De hemel op aarde rotterdam

15.03.2021
406

Maar in mijn beleving te dunne plakjes vlees en de tonijnmayonaise was te vloeibaar en de tonijn te veel gemalen en te weinig tonijn. Wij komen hier zeker nog een keer! Alle restaurants in Rotterdam weergeven.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Creme brulee proefte niet vers aan en die hadden ze kunnen opleuken met sinaasappelrasp ofzo om de kant en klare smaak te verdoezelen.

Awinas startte vijftien jaar geleden als afwasser bij De Hemel op Aarde, maar is ondertussen al acht jaar de trotste eigenaar. Bezoek de website.

Menu van de chef gekozen met bijpassend wijnarrangement omdat we niet zelf konden kiezen. Meer talen. Spaans 2. Deze wisselende aanvulling kunnen wij altijd goed waarderen.

Prima concept, snelle bediening. Heeft dit restaurant een parkeerregeling?

Bij De Hemel op Aarde in Kralingen kan iedereen genieten van een grote verscheidenheid aan tapas.

Beoordelingen De Hemel op aarde is een tapasrestaurant. Lof der Zoetheid. Nogmaals leuke bediening, je zit er ouderwets gezellig. Al met al een leuke avond en restaurant is een aanrader!

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Een hele gezellige zaak met een uitgebreide kaart.

  • Goede kwaliteit.
  • Het interieur doet denken aan een bruine kroeg, ware het niet dat het hele restaurant is volgepakt met beeldjes van Jezus en Maria.

Datum van bezoek: maart Niet vanwege het eten maar na het presenteren van de rekening. Beoordeeld op 12 februari via mobiele romneyloods te koop belgie Een ontdekking. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Beoordelingen Anderhalf uur op een plakje worst wachten is natuurlijk niet de bedoeling.

Bierhandel De Pijp. Wij waren daar voor de Lunch en het eten was de hemel op aarde rotterdam en lekker, ook de Chardonnay was heerlijk.

Reizigers die de Hemel op Aarde bekeken, bekeken ook

Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Alle restaurants in Rotterdam weergeven. Menu van de chef gekozen met bijpassend wijnarrangement omdat we niet zelf konden kiezen.

Bierhandel De Pijp. Goede bediening. Bekijk wat reizigers erover zeggen:? Is dit uw vermelding. De patata bravas waren beetje rauw van binnen en veel gekruid. Wij komen hier zeker terug?

Meer informatie

Type reiziger. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Datum van bezoek: maart Deze vermelding verbeteren.

  • Al met al een leuke avond en restaurant is een aanrader!
  • Zoals het hoort dus.
  • Datum van bezoek: november
  • Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. We vroegen om een mandje brood omdat het toch lang zou duren? Frans 2. De de hemel op aarde rotterdam smaken stuk voor stuk prima?

Euskadi Basque Restaurant. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

In de Hemel op Aarde geweest? Deel je ervaringen!

Lees ook deze verhalen over De Hemel op Aarde:. Bedankt voor je hulp! Misschien zijn deze restaurants ook interessant:.

Wij spreken hem over de afgelopen tijd en de toekomstplannen. Echter een liter sangria voor 40 euro is ronduit belachelijk te noemen. Bierhandel De Pijp.

  • Ovenschotel prei kerrie kabeljauw
  • Rood staan rabobank aanvragen via app
  • Google vertalen van nederlands naar italiaans
  • Plastic cd hoesjes kopen