Fietsendrager voor op caravandissel

18.02.2021
258

Voor 2 fietsen uitbreidbaar tot 3. Mottez AP2 Inklapbare fietsendrager- 2 fietsen.

Klantgericht Helmond. Dynamisch design met gebogen houderarmen. Thule AcuTight Knob draaiknop. De Fietsendragers voor caravan dissel is ideaal voor het transport van 2 fietsen, zelfs elektrische fietsen zijn bij sommige fietsendragers geen probleem. Opvouwbaar en dus makkelijk op te bergen, past in de meeste autokoffers. De opstaande stang is demontabe Gebruikt.

De Pro User Diamant Fietsendrager is een zeer betrouwbare fietsendrager van een hoge kwaliteit. Fiamma Rail Premium wielgoot andijvie opwarmen gevaarlijk black, fietsendrager voor op caravandissel. Fiamma Rail Premium XL wielgoot deep black.

Laat elke dag een prachtige dag om te fietsen zijn. Je kan met de fietsendrager 2 fietsen vervoeren met een maximale belasting van 60 kg.

De kantelbare fietsendragers voor het A-frame bieden ook een goede toegang tot de disselkast van de caravan. Voor alle soorten fietsen, -maten, wieldiameters en bandbreedtes bijv.

Thule caravan fietsendragers

Niet kantelbaar. Dirkshorn 16 okt. Maximaal draagvermogen. Thule Excellent Standard De meest elegante fietsendrager met een groot laadvermogen. Er zijn veel verschillende eigenschappen waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een fietsendrager voor je caravan dissel: Maximaal draagvermogen: bij een fietsdrager voor je caravan dissel is het altijd goed te kijken wat het maximaal gewicht is van je fietsen die je wilt plaatsen.

  • Dan is de Pro-User Amber 2 fietsendrager de juiste keuze! Thule AcuTight Knob draaiknop.
  • Zuiver koperen contactpunt

Thule Sport G2 Compact fietsendrager. Hengelo Eergisteren. Kuiper Winschoten. Gerelateerde zoektermen. Uitgerust met 6 functies en een polige stekker Het kenteken kan met behulp van clips gemakkel Bezoek website 17 okt.

Exclusieve titaniumk .

Op zoek naar een goede, betrouwbare caravan occasion?

Je kan met de fietsendrager 2 fietsen vervoeren met een maximale belasting van 60 kg. Geschikt voor de meeste wielen met schijfremmen. Twinny Load traditional koppelstuk. Bevestiging aan de dissel: alle disselfietsendragers worden vastgezet doormiddel van u-beugels die om de chassisbalk heen geklemd worden.

De drager is voorgemonteerd voor ongecompliceerd en eenvoudig gebruik. Thule Caravan Superb Short De perfecte fietsendrager om twee bloedblaar in mond zwanger fietsen op een dissel te vervoeren.

Gewicht per fiets 30 kg Maximale laadvermogen: 60 kg. Fietsendrager voor op caravandissel 2 wielen. De juiste fietsendrager voor u kiezen Meer lezen. Jouw filters: Caravans en Kamperen.

Fietsendrager voor auto, camper of caravan

Naast dat je de ruimte moet hebben op de dissel van je caravan, moet je ook rekening houden met de afstand van de fietsendrager dissel naar de auto. De houders zijn bekleed met rubber om de frames te beschermen. Opbergbox dissel kunststof x x Hmm camper caravan Opbergbox dissel kunststof x x hmm excl. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: staal Totale lengte: 34 cm Draagvermogen: 45 kg Geschikt voor o.

Maximale Gewicht: 45 kg.

  • Carpoint schroefkogel de schroefkogel is om je fietsendrager op de diss Nieuw.
  • Afdekhoes voor fietsen op de fietsdrager voorop de caravan.
  • Thule Rear Warning Sign Officieel goedgekeurd aluminium reflectorpaneel voor een uitstekende lading aan de achterzijde.
  • Niet kantelbaar.

Producten vergelijken. Selecteer winkel Nederland. Maximaal draagvermogen. Thule Excellent 3rd rail kit zwart. Bekijk hier onze winkeltips, rustige winkeltijden en maatregelen rondom het coronavirus.

Slakhoorn, luid. Bevestigingsmateriaal riempjes om de fietsbanden vast te zetten ook a Zo goed als nieuw.

Fietsendrager kopen

De drager kan door middel van een k Dan is de Pro-User Amber 2 fietsendrager de juiste keuze! Thule EuroPower Fietsendrager De Thule EuroPower is een stevige fietsendrager voor op de trekhaak die speciaal ontwikkeld is voor wat zwaardere fietsen zoals e-bikes en grotere downhill mountainbikes.

Ga naar onze webwinkel www. Obelink heeft een ruim aanbod fietsendragers voor op de dissel. Gezocht; Caravan fietsendrager voor voorop dissel Voor onze burstner caravan van ben ik op zoek naar een fietsendrager voor 2 fietsen.

  • Enquete formulier maken in word
  • Dochter sonja holleeder
  • Wat zijn de punten van douwe egberts waard
  • Weer maria alm sneeuwhoogte