Grand blue beach hotel tripadvisor

23.02.2021
211

Een pareltje in Kardamena. Daar konden we zonder leeftijdsproblemen wel een auto huren. Het gratis ontbijt, het vriendelijke personeel, de mooie rustige kamer - wie anders kan er beter over vertellen dan degene die het zelf heeft ervaren?

One full body Spa treatment per guest per stay free of charge adults only. Nummer 1 van 30 hotels in Kardamena. Bier is goed, cocktails redelijk maar de wijn, brrr. Welke talen spreekt het personeel van Grand Blue Beach Hotel? Kos Airport 4 km Alle vluchten bekijken.

Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opm. Ons verblijf is erg aangenaam geweest. Bedankt voor de fijne week.

You are making us very proud of our team. Allemaal met een heel mooi zeezicht.

Gewoon goed 4 sterren hotel, geen 5. Fantastisch verblijf. Het is tegen een heuvel op gebouwd, maar hoewel ik slecht ter been ben is het ons prima bevallen.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Accommodatiepartners van Booking. Espresso, cappuccino, Greek coffee, frappe, fredo espresso, etc. Grand Blue Beach Hotel. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Als het rijbewijs geldig is, bracht dat geen problemen mee.

De kamertypes kunnen verschillen. Datum van verblijf: september Vooral gericht op Engelse toeristen. We wshadden de reviews gelezen over dit hotel? Antwoord van halyk0.

240 Nederlandse reviews over Hotel Grand Blue Beach

Alleen gasten die een reservering hebben gemaakt via Booking. Ben zelf slecht ter been maar dat was geen belemmering om hier te verblijven. Dakterras met bar.

Hotel Grand Blue Grand blue beach hotel tripadvisor scoort een 8,8 uit 10op basis van reviews? Datum van verblijf: oktober Reistype: Reisde met een partner. Omdat het zo groot is, is het ook niet druk.

Heel schoon en aardige mensen die er werken. We komen hier zeker nog een keer terug. Het hotel biedt een groot aantal voorzieningen voor een fantastisch verblijf.

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Less text. Voorzieningen van accommodatie. Wanderer heeft een vraag gesteld aug. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.

Unlimited free entrance to Lido Waterpark. Volledige weergave. Super hotel. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, zijn niet to. Lekker weer leuke sfeer heerlijk eten aardig personeel. Datum van verblijf: augustus Allemaal met een heel mooi zeezicht.

Als je een bord vol schept en je blijft rondlopen dan is het inderdaad koud als je bij je tafel komt, je kan ook twee of drie keer lopen met wat kleinere porties. Best regards, Grand Blue Beach Team. Zwembaden heerlijk, het water is heel zacht, niet te veel chloor. Super hotel.

Hierdoor zouden wij niet nog eens terug keren naar dit hotel. Voor de 4e maal op het eiland Kos en voor de 1e maal in Kardamena. Voldoende keus en goede aanvulling.

  • Sparta ion gl handleiding
  • Een mooie roos tekenen
  • Pijn rechts onder de ribben