Huisartsenpraktijk van der gaag

22.02.2021
460

Bij binnenkomst graag uw handen ontsmetten en als u gebruik gemaakt heeft van de lift ook daar graag gebruik maken van het ontsmettingsmiddel wat we voor railing en knoppen hebben neergezet. Initiatief van.

Gezond eten bij diabetes. Bloedprikken in ons centrum door het Ikazia lab zal alleen op afspraak gaan plaatsvinden dagelijks tussen en uur. Zorgverleners, zoals een huisarts of apotheek, kunnen hun computersysteem aansluiten op het beveiligde netwerk van het LSP. Vergelijk Tandarts vergelijken Tandartstarieven Zoek een tandarts Beoordeel je tandarts Tandartsverzekering Meer weten?

Onze assistentes aan de telefoon maken deze inschatting, indien nodig met back-up van de aanwezige arts.

Er zijn 3 waarderingen. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Ga naar het LSP-toestemmingsformulier. Bij bezoek aan het centrum is per heden een mondkapje dragen verplicht in overeenstemming met de landelijke richtlijnen.

We vertellen het je graag Lees meer over ZorgKiezer. Bekijk hier het overzicht van keurmerken van huisartsenpraktijk van der gaag instelling.

Als u een afspraak heeft kom dan niet te laat of te vroeg om het contact met andere patiënten in ons centrum zoveel mogelijk te vermijden.

Meer over Alle huisartsenpraktijken in Schoonhoven Alle huisartsenpraktijken Alle zorgaanbieders in Schoonhoven. Dokter Veldhoen zal tot nader order als telefoonarts functioneren vanwege de hoeveelheid telefoontjes die er door ons verwerkt moeten worden.

Zowel vast als mobiel nummer kunnen ingevoerd worden. Jansen, I. Huisartsenpraktijk van der Gaag mag ervan uitgaan dat alles dat gebeurt vanaf uw account na aanmelding met uw gebruikersnaam en wachtwoord, onder uw leiding en toezicht gebeurt.

Ook de witte jas wordt door ons na al die jaren weer gedragen, huisartsenpraktijk van der gaag. Huisarts Schoonhoven. Smids- Veres Ilonka. Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.

Het LSP Landelijk Schakelpunt zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Als er zwaarwegende argumenten zijn kunt u met de assistente overleggen?

Een sterk wachtwoord

Door de website te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Op de site www. Fortuin- de Korte Marion. Probeer te voorkomen dat u het coronavirus krijgt of aan anderen geeft: Was uw handen vaak met zeep.

Speciale spreekuren en sushipoint laan van meerdervoort Huisartsenpraktijk Van Der Gaag heeft nog niet aangegeven wat haar specialismen zijn? Bestel uw herhaalmedicatie snel en gemakkelijk online via het patinten portaal MijnGezondheid. Kreeg u bij de vorige huisarts een oproep voor de griepprik. Uiteraard doen we onze huisartsenpraktijk van der gaag best u zoveel mogelijk maar dan als het kan op afstand terzijde te staan.

Witsel en mevr.

Herhaal medicatie

Home Thuisarts. Wij zijn dan afhankelijk van een nalevering bij SNPG. Erg goede praktijk.

Overstappen zorgverzekering Wijzigingen zorgverzekering Beoordelingen van klanten Huisartsenpraktijk van der gaag op je zorgverzekering.

Op dit moment zijn we bezig onze digitale mogelijkheden te vergroten, huisartsenpraktijk van der gaag. Natuurlijk komen we dan bij u langs. De afgelopen weken blijkt de vraag naar griepvaccinaties groter te zijn dan de afgelopen jaren. Bel wel direct de huisarts of huisartsenpost als 1 of meer van deze punten voor u klopt:. Door op onderstaande link te klikken, kunt u in een nieuw tabblad   het formulier online invullen.

Schilperoort-vd Heuvel Corine.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Dokter Veldhoen zal tot nader order als telefoonarts functioneren vanwege de hoeveelheid telefoontjes die er door ons verwerkt moeten worden. Als u koorts of verhoging heeft, hoest, niest , diarree heeft of last heeft van reuk of smaakverlies kom dan niet naar het centrum en overleg met onze assistente.

Ook daarbij wordt nog zoveel mogelijk op afstand gedaan. Vroeger was dat toch zo dokter..?

Als u nog geen toestemming heeft gegeven om het LSP landelijk Schakelpunt te gebruiken  kunt u dat ook gelijk doen. Zo is online afspraak maken ook nog niet mogelijk. Zodra wij uw huisartsenpraktijk van der gaag hebben ontvangen nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling.

  • Uitnodiging voor verjaardagsfeest
  • Gratis patroon gehaakt rond vloerkleed
  • Gucci muts en sjaal