Mp4 bestand kleiner maken mac

18.02.2021
218

In een dergelijk scenario is het verkleinen van MP4-bestanden tot een kleiner formaat de beste optie om nog meer van uw favoriete bestanden op te kunnen slaan. Je bestanden: Je kunt je bestanden toevoegen door ze naar het "meerdere bestanden" gebied te slepen Geüploade bestanden verschijnen hier voor verder gebruik. QuickTime Pro: is de betaalde versie en daarmee kunt u video's comprimeren, video's van internet opslaan en kunt u uw video's ook bewerken.

Gebruik makend van QuickTime-compressie is echt gemakkelijk. Ga nu naar de het dossier menu en klik Open bestand. Geüpload bestandstype:.

Naast het creëren van ruimte is het verkleinen van MP4 naar een kleiner formaat ook goed voor als u bestanden moet uploaden naar YouTube of andere videodeelsites, bestanden via e-mail moet versturen, het afspelen op een smartphone met een klein scherm, en andere sites.

We respecteren uw privacy!

Adverteren op appletips. Uw verbinding is bit gecodeerd! Cookie Box-instellingen. Inloggen msn hotmail geen toestemming voor Functionaliteit: onthouden van sociale media-instellingen Functionaliteit: onthouden van geselecteerde regio en land Statistieken: bijhouden van uw bezochte pagina's en de genomen interactie Statistieken: bijhouden van uw locatie en regio bij op basis van uw IP-adres Statistieken: bijhouden van welke pagina's u bezoekt en waar op word geklikt Marketing: genereren van informatie op maat en reclame voor uw interesses op basis van uw gebruik van de site, mp4 bestand kleiner maken mac.

Jammer dat mp4 bestand kleiner maken mac geen I Deal betaling kan doen anders zeker een koffie betaald. Ilse B Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

De meest doorslaggevende factoren in de compressie van een video is de resolutie en de zogenaamde codec. Ad 19 mei om Leuke tip, maar het converteren gaat redeljk langzaam bij een HD video, mijn app Any Video converter HD doet het in een paar seconden. Stap 1 Upload een videobestand naar de QuickTime-videocompressie-tool.

Kies een preset

Beveiliging gecontroleerd, 5. Ik wil echt een filmpje sturen, geen link. Enkele van de andere opvallende redenen zijn: Grote videobestanden zijn bijna niet te verspreiden via internet Videosites zoals YouTube staan niet toe dat videobestanden van groot formaat worden geüpload U kunt videobestanden van groot formaat niet overzetten via e-mail Daarom helpt het verkleinen van een videobestand u om de bovengenoemde taken te volbrengen. Sander van Dieren Hoe verminder ik de bestandsgrootte van QuickTime-opnamen?

U kunt deze instellingen op elk gewenst moment wijzigen. De software is gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om MP4-bestanden in een paar eenvoudige stappen te comprimeren.

  • Of sleep eenvoudigweg uw QuickTime-video naar het programma. Naast het creëren van ruimte is het verkleinen van MP4 naar een kleiner formaat ook goed voor als u bestanden moet uploaden naar YouTube of andere videodeelsites, bestanden via e-mail moet versturen, het afspelen op een smartphone met een klein scherm, en andere sites.
  • Enkele van de andere opvallende redenen zijn: Grote videobestanden zijn bijna niet te verspreiden via internet Videosites zoals YouTube staan niet toe dat videobestanden van groot formaat worden geüpload U kunt videobestanden van groot formaat niet overzetten via e-mail Daarom helpt het verkleinen van een videobestand u om de bovengenoemde taken te volbrengen. Hiermee lukt het om een video te halveren in bestandsgrootte, want de tool maakt het mogelijk ietwat te schuiven met instellingen!

De volgende instellingen geven in QuickTime-pro een heel acceptabel resultaat ondanks de lage bitrate ca. Dus mp4 bestand kleiner maken mac je video om in een kleinere bestandsgrootte. Gebruikmaken van stille meldingen voor iPhone. Bestanden Terughalen Mac Mac versie van bestandsherstel software ondersteunt het herstel van verschillende bestandstypen. Joris van den Berg Als mede oprichter van Soofos komt niet als een verassing dat Joris erg leergierig is.

Online videocompressor om de bestandsgrootte te verkleinen

Stap 1 Upload een videobestand naar de QuickTime-videocompressie-tool. De download zal automatisch starten op de volgende pagina zodra de conversie is voltooid.

Ik zou in ieder geval checken of de ontvanger het op prijs steldt. Maakt het mogelijk MP4-bestanden te personaliseren voordat ze worden gecomprimeerd.

Pagina: [ 1 ]    Omhoog. Het is belangrijk dat elke Windows Player het kan afspelen! U kunt de videokwaliteit gedurende 20 seconden controleren door te klikken op de knop Preview? Ik zou in ieder geval checken of de ontvanger het op prijs steldt!

Gewoon topkwaliteit, mp4 bestand kleiner maken mac.

Handleiding: Video verkleinen met HandBrake

Adverteren op appletips. Het is echter ook waar dat na het verminderen van de grootte van het videobestand de kwaliteit van de videoclip afneemt. Links Telefoon.

Bij het comprimeren van een video verschillende technologien worden gebruikt. Marketing: verzamelen persoonlijk identificeerbare informatie zoals naam en locatie. Gratis download Gratis download. Probleem melden. Reparatie Word Document Repareren.

Nieuw iOS mp4 bestand kleiner maken mac macOS MP4 is een van de meest populaire formats die door mensen over de hele wereld gebruikt wordt om videobestanden te bekijken, te uploaden en te verzenden.

Uitgelicht

Nico Remo Zip voor Mac Creëren, uitpakken gecomprimeerde bestanden en mappen op de Mac. En dan ook nog online te comprimeren. Iedereen weet hoe de bestandsgrootte te verkleinen of vertelt me tenminste waarom ze zoveel ruimte gebruiken?

Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Real dan moet je voor mpg1 gaan, compatible met al deze players. Accepteer alle cookies.

  • Overleden moeder verjaardag
  • Modellen halflang haar 2020
  • 1 gulden biljet
  • Beste gratis antivirus android 2020