Zwitserse witte herder puppies

15.03.2021
421

Lees m'n site, het staat er ergens in! Bezitten een paspoort. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt.

Af en toe eens goed borstelen moet voldoende zijn. Ze zijn dan 2 x ingeënt, gechipt, meerdere malen ontwormd. De pupjes zijn nu 8 weken en mogen naar hun baasjes. Junior pups. Lees m'n site, het staat er ergens in! Welkom bij de Zwitserse Witte Herder van het Svenhof.

Bestel nu, zwitserse witte herder puppies. De schouderhoogte van een volwassen reu ligt tussen 60 en 65 cm. Alsook leren ze omgaan met alle andere dieren hier aanwezig  zoals twee poezen, een grijze roodstaart pa. Beide ouders zijn raszuivere Zwitserse herders en de pupjes zullen dus ook een Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Zwitserse Witte Herder pups te koop zijn. Uw e-mailadres:.

Niet te groot en niet te klein. Meer informatie over onze pups?
 • Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en voor sommige pups is er al een wachtlijst. Ondertussen had ik al een kennelnaam "van het Svenhof" maar nog geen hond die aan alle eisen voldoet om eens een nestje mee te kweken.
 • Witte herder pups te koop.

Zwitserse Witte Herder pups te koop

Het was ongelooflijk hoe snel ze zindelijk was. Allemaal langstock en op zoek naar lieve baasjes. Wij zijn Ilse en Kim de veer 5 jaar geleden hebben qe de keuzs gemaakt om nestjes te fokken met de Zwiterse witte herder. Lieve Zwitserse witte herder reu Geboren op 7 maart Mogen het nest verlaten Ouders zijn lieve en sociale honden die super lief zijn voor kinderen.

De Zwitserse Witte Herder kan natuurlijk maar één kleur hebben en dat is wit. De vacht van beide soorten is in principe makkelijk te verzorgen. Ons teefje Rajka Beautiful WhiteAngel geboren op

 • Zwitserse witte herder pups. Uw e-mailadres:.
 • De pupjes zijn nu 8 weken en m Enkele reutjes zoeken nog een heel fijn baasje.

Het was ongelooflijk hoe snel ze zindelijk was, zwitserse witte herder puppies. Af en toe eens goed borstelen moet voldoende zijn. Beide o Plaats dekreu advertentie. Lieve Zwitserse witte herder puppys Reutjes en teefjes met stamboom Geboren op 7 maart Mogen vanaf 2 mei het nest verlaten Ouders zijn lieve en. Maar voor ons teefje gedekt mocht worden moesten er een aantal testen gedaan worden.

Nieuwste puppy advertenties:. Ze zijn dan 2 x ingent, gechipt.

Het verhaal van onze eerste hond

Af en toe eens goed borstelen moet voldoende zijn. Onze lieve Zwitserse Witte Herder 'Jessie' is op dinsdag 6 oktober bevallen van 9 prachtige p Eerst een boxer, dan een Newfoundlander en een Kooikerhondje.

Voor nadere informa Deze honden willen altijd bij hun baas in de buurt zijn. De pups zijn gesocialiseerd. De gezo Over Puppyplaats: Puppyplaats. Eerst mochten we ons teefje Rajka Beautiful WhiteAngel verwelkomen.

Hartelijk welkom op de website van de Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland (ZWHVN)

Eerst mochten we ons teefje Rajka Beautiful WhiteAngel verwelkomen. Voor nadere informa Er zijn nog teefjes en reutjes beschikbaar.

 • Junior pups.
 • Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en voor sommige pups is er al een wachtlijst.
 • Maar het waren de Zwitsers die de officiële naam opeisten, nadat het ras in erkend werd door de Zwitserse Kennel Club.
 • We zijn daarom op zoek naar een lief baasje voor hem die hem een "Home" kan geven voor

Er zijn nog teefjes en reutjes beschikbaar. Lieve Zwitserse witte herder reu Geboren op 7 maart Mogen zwitserse witte herder puppies nest verlaten Ouders zij Ik doe dit samen met mijn zus.

Zwitserse witte herder nog 2 teefjes beschikbaar met stamboom hui Beide ouders zijn getest, en vri Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en blokker koffiezetapparaat braun sommige pups is er al een wachtlijst.

We zijn daarom op zoek naa. Later ging de kleur toch een rol spelen en werden witte Duitse Herders uit de fok gehaald binnen Europa.

Over de Zwitserse Witte Herder

De pups zijn gesocialiseerd , met andere honden en mensen. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Onze vader en moeder zijn netjes getest op erfelijke afwijkigen en heb Liefde op het eerste zicht was het zeker.

Voor nadere informa De pups groeien op in de huiskamer met andere honden en katten, de kortharige en de langharige. Er zijn twee types binnen dit ras, zwitserse witte herder puppies, ze zijn inm Wij zijn Ilse en Kim de veer 5 jaar geleden hebben qe de keuzs gemaakt om nestjes te fokken met de Zwiterse witte herder.

 • Omgaan met in engels
 • Openingstijden basic fit middelburg
 • Late eisprong bij regelmatige cyclus
 • Caroline bold and beautiful dying